Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 4821 tot 4825
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Wat is een ounce GOUD/zilver waard,… als er geen meer is?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd, schrijft een heel interessant stuk op SilverDoctors. Wat is een ounce GOUD of zilver eigenlijk waard als er geen meer beschikbaar is? Er wordt heel veel gesproken over de tekorten op de fysieke markten, maar de prijzen blijven nog relatief stabiel na de crash. Maar volgens Bill Holter is de wereld van ziek naar terminaal gegaan na Cyprus en de GOUDcrash.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Is er nog hoop voor de GOUDmijnaandelen?

GOUDmijnaandelen zijn al lang niet meer populair bij beleggers, zelfs voor de GOUDcrash waren er nog weinigen die geïnteresseerd waren in GOUDmijnaandelen. De laatste jaren waren bij de slechtste uit de geschiedenis. Is er nog hoop voor de GOUDmijnaandelen? Volgens

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Heb jij ook deze fout gemaakt met GOUD?

Op King World News  praat Eric King regelmatig met de legendarische GOUDgoeroe Jim Sinclair. Vandaag gaat het gesprek over het gebrek aan fysiek GOUD wanneer klanten hun GOUD willen opvragen bij de banken. Heb jij ook deze fout gemaakt om je GOUD bij de grote banken te laten? Dan is het tijd om wakker te worden, want er is geen GOUD meer zegt Jim Sinclair.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 2)

Gisteren publiceerden we het eerste deel van The Secret World of Gold waarin het belang van GOUD duidelijk werd gemaakt. In het tweede deel gaan we verder waarom GOUD door de eeuwen heen zo belangrijk was tijdens de verschillende oorlogen. De Verenigde Staten heeft geprofiteerd van zijn neutraliteit om het GOUD van vele landen binnen te halen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Bill Fleckenstein: ‘Hou je GOUD stevig bij!’

Chris Martenson had een uitgebreid gesprek met Bill Fleckenstein, beruchte hedge fund manager en notoire shorter bij Fleckenstein Capital. Voor Fleckenstein is het een uitgemaakte zaak. De markt zal op een gegeven ogenblik de geldpersen van de centrale banken afpakken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$