EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4821 tot 4825 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Stripboeken zijn betere belegging dan aandelen of GOUD

Wie 30 jaar geleden in stripboeken heeft geïnvesteerd doet nu goede zaken. De waarde van bijzondere Nederlandstalige strips is de afgelopen 30 jaar namelijk sneller gegroeid dan de AEX-aandelenindex. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Catawiki, online veilinghuis voor verzamelaars, en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook de stijging van de GOUDprijs haalt het niet bij het rendement op stripboeken dat 9,1% per jaar bedroeg.

Lees verder op inct.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen GOUDbubbel"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de GOUDmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat GOUD een leeglopende bubbel is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Groeiend gat tussen mijnproductie en vraag naar GOUD

De GOUDmarkt komt steeds meer onder druk te staan door een ontwikkeling die vaak over het hoofd wordt gezien, namelijk een stagnatie van de mijnproductie. Sinds 2001 is de GOUDproductie van mijnen maar zeer beperkt toegenomen, terwijl de vraag naar het edelmetaal veel sterker is gestegen. Het heeft een prijsopdrijvend effect, want steeds meer GOUD komt via het secundaire circuit terug op de markt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

GOUD in het defensief door hogere dollar

Afgelopen dagen was er heel wat beweging in het GOUD en waarschijnlijk zal die trend zich in de komende dagen en mogelijk zelfs weken verder zetten. De GOUDprijs viel terug tot een dieptepunt voor de recente 2 weken. Velen blameerden de gebeurtenissen op de forexmarkten voor deze terugval.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

GOUDprijs kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de GOUDprijs afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de GOUDprijs snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de GOUDprijs.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de GOUDprijs zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het GOUD verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs