EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4836 tot 4840
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 3)

, presenteren we vandaag het laatste deel van deze fantastische documentaire over de geheime wereld van GOUD. In dit derde deel komt Eric Sprott aan bod. Ook gaat het over de grote banken en de centrale banken die hun GOUD uit leasen. Volgens Sprott is alle gemijnd GOUD nog steeds voorhanden, mensen verliezen GOUD niet uit het oog. En toch klopt er iets niet met de cijfers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Fed weigert audit voor Duits GOUD

De helft van het Duitse GOUD ligt opgeslagen in de kluizen van de Federal Reserve. Vorig jaar besliste Duitsland om dit GOUD terug te halen. De Federal Reserve ging daarmee akkoord, maar de Duitsers moeten wel wachten tot 2020, een wachttijd van 7 jaar dus. Eerder was niet mogelijk volgens de Fed. Daarop stuurde Duitsland experts naar Amerika om het GOUD te zien, maar ook dit wordt geweigerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Grafieken: Verkoopcijfers GOUD en zilver bij de US Mint

Men roept dat er sinds de prijsdaling van GOUD en zilver zoveel meer fysiek metaal gekocht wordt. De levertijden en premies lopen verder op en de US Mint is zelfs even gestopt met het produceren van de 1/10 troy ounce GOUDen munt. Maar wordt er al meer GOUD en zilver verkocht dan in voorgaande jaren? Marketupdate heeft de grafieken!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

US Mint stopt met verkoop kleinste GOUDen munt

De vraag naar GOUDen munten is zo groot dat de US Mint tijdelijk stopt met het accepteren van orders voor de kleinste 1/10 troy ounce variant van de Gold Eagle. De GOUDen munten van de US Mint zijn na de prijsdaling van vorige week niet aan te slepen. In april werden er al 183.000 troy ounce aan GOUDen munten verkocht door het Amerikaanse munthuis.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Het publiek verkoopt de juniors, de insiders niet!

We kregen vandaag een interessante studie van INK Research onder ogen. Terwijl de meeste beleggers de junior GOUDmijnen vorige week met het badwater weggooiden, denken de insiders er anders over.

Volgens dit rapport, dat een goed beeld geeft van de Canadese juniorbeurs, zijn insiders bijzonder bullish en denken ze dat junior aandelen zwaar ondergewaardeerd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs