EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4841 tot 4845 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Hedge funds en grote speculanten blijven gewoon GOUD kopen

De GOUDprijs heeft het voorzichtig ingezet herstel gewoon verder gezet. Voorlopig gaat er nog niet zo heel veel overtuigingskracht van uit (de weerstand op 1,500 Dollar raakt niet opgerold), maar in ieder geval is het bemoedigend dat de verkoopgolf is stilgevallen. We verwachten dat het herstel bij het GOUD in een stroomversnelling kan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

JP Morgan verwijdert 65 % van zijn GOUDreseves op 1 dag

heeft 65 % van zijn commerciële GOUDreserves uit de kluis van de COMEX verwijderd op 1 dag. Van 24 op 25 april verlaagde JP Morgan zijn GOUDreserves bij de COMEX van 402.000 ounces naar 141.000 ounces. De GOUDvoorraad van JP Morgan bij de COMEX staat nu op het laagste niveau sinds het zijn kluis heropende in oktober 2010.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Renteverlaging ECB zet GOUDprijs hoger

De renteverlaging van de ECB mist haar uitwerking niet. De euro verzwakt met meer dan een cent tegenover de dollar en de GOUDprijs in euro's ging in korte tijd met 2,4% omhoog. De zilverprijs staat inmiddels zelfs 3,34% hoger. De lagere rente verlaagt de drempel om GOUD in de portefeuille op te nemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

GOUDshops schieten als paddenstoelen uit de grond in Hong Kong

De recente zwakte in de GOUDprijzen heeft ervoor gezorgd dat de GOUDshops in Hong Kong blijven toenemen. Het aantal nieuwe openingen is niet meer bij te houden aldus

BullionStreet

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Hier gaan we… de Zwitsers willen hun GOUD repatriëren!

Een opvallende trend is dat verschillende landen hun GOUDvoorraden opnieuw naar het eigen land willen terughalen. Dat was recent onder meer het geval met Duitsland, dat het eigen GOUD liefst weer in de kluizen van de Bundesbank zou zien opgeslagen.

Maar ook in Zwitserland broeit een gelijkaardige beweging, de Zwitsers willen hun GOUD repatriëren. Het betref meer bepaald een initiatief van de Zwitserse Volkspartij die de Zwitserse centrale bank onder druk wil zetten om te stoppen met het verkopen van de GOUDvoorraden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs