Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4851 tot 4855
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

George Gero:

De afgelopen dagen heeft GOUD een grote duikeling gemaakt, waarbij het lijkt dat we nu de bodem hebben geraak van rond de 1380 dollar per troy ounce. Op de radio stations en economische rubrieken wordt door veel mensen geroepen dat de daling ten einde is en we weer verder omhoog kunnen gaan kijken. Maar niet iedereen denkt er zo over!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Jim Cramer: ‘Dit is de mogelijke reden voor de crash van GOUD

Jim Cramer gaf tekst en uitleg op CNBC over de crash van de GOUDprijs. Cramer gaf aan dat margin calls wellicht aan de basis liggen van de versnelde prijsdaling, zoals we HIER ook al schreven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

De prijsval bij het GOUD: bekijk de zaken eens langs de positieve zijde

De prijsval bij het GOUD heeft maandag de gemoederen op de markt hoog doen oplopen. De ‘believers’ in het GOUD schrokken zich een hoedje, de ‘non-believers’ waren er als de kippen bij om te wijzen op het feit dat ze het gelijk volledig aan hun kant hadden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Een succesvolle belegging in grondstoffen maak je met dit aandeel

Samen met de GOUDprijs gingen andere grondstoffen ook mee de dieperik in de laatste dagen. Logisch gevolg is dat de aandelen in de grondstoffensector ook klappen krijgen. Zo ook BHP Billiton (BHP). Dit zou wel eens een goed instapmoment kunnen zijn volgens

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Paulson verliest $1 miljard op GOUD

John Paulson, een Amerikaanse hedgefonds-manager in New York City en president van Paulson & Co, heeft in de afgelopen twee handelsdagen door de wegzakkende GOUDprijs bijna $1 miljard verloren. De prijs van het edelmetaal kelderde met 13%. Op papier is hij dit jaar $1,52 kwijtgeraakt. Van het beheerde vermogen van $9,5 miljard aan het begin van het jaar stak hij 85% dit jaar in GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$