EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4856 tot 4860 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Fibonacci voorspelt crash aandelenmarkt

Wie de Fibonacci berekening loslaat op de Dow Jones komt tot interessante resultaten. De crash van 2008 en de rally die erop volgde lijkt een soortgelijk patroon te hebben als de crash van 1929 en 1971. Vanaf dit punt kan de beurs de helft van haar waarde verliezen tegenover GOUD. Tenminste, als de geschiedenis zich herhaalt en de beurs hetzelfde patroon volgt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

BREAKING: KOERS TESLA EXPLODEERT!

Het Technologie Rapport begint werkelijk onze stoutste dromen te overtreffen. Iedere nieuwe aankoop verandert figuurlijk in GOUD.

Het Technologie Rapport begint werkelijk onze stoutste dromen te overtreffen. Iedere nieuwe aankoop verandert figuurlijk in GOUD.

Na de succesreeks met onze 3D Printing Kooptips, is het opnieuw prijs met onze nieuwste Kooptip: TESLA MOTORS!

We namen een goede maand terug het automotive aandeel op en vandaag explodeert het aandeel TSLA nabeurs (+15,2%) nadat het bedrijf met het grootste gemak de hoogste resultaatverwachtingen wegblaast.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

David Morgan verklaart waarom GOUD en zilver crasht

David Morgan, specialist in edelmetalen, geeft aan dat de verkoopgolf in GOUD en zilver vergelijkbaar is met de crash van 2008. De premies voor fysieke metalen lopen fors op en leveringstijden in de retailmarkt nemen toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Zilver verloor in April 12% van haar waarde!

We weten dat het al langere tijd niet erg goed is gesteld met de edelmetaal markten. Zo zijn er in 2013 al grote verliezen geweest voor zowel de GOUDprijs en ook zilver ontkomt niet aan de slachting die op dit moment plaatsvindt. Zilver verloor alleen in april al 12% van haar waarde!

Lees verder op prijsvanzilver.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs