Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 4861 tot 4865
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Draghi geeft Cyprus de order om 't GOUD te verkopen

PANICOS DEMETRIADES SAYS CYPRUS CENTRAL BANK INDEPENDENCE UNDER ATTACK, DEMETRIADES SAYS GOVT WANTS TO SELL GOLD WITHOUT CONSULTATION. CYPRUS CENTRAL BANK GOV DEMETRIADES SAYS HE AND HIS FAMILY RECEIVED DEATH THREATS

As a reminder, Panicos holds the now obsolete position of head of the Cyprus Central Bank.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

GOUDprijs daalt onder de 1.500 dollar

De GOUDprijs is vandaag gedaald tot onder de grens van 1.500 dollar per ounce. Daarmee is de laagste stand sinds juli 2011 bereikt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

GOUD en zilver report (Week 15)

Deze week verloor GOUD 7,59% en ging de zilverprijs met 5,88% onderuit. Vooral vrijdagmiddag ging de prijs hard naar beneden. Wat moeten we hieruit opmaken? Wat is er aan de hand? Lees het op Marketupdate!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Wat is waar en wat is niet waar in Cyprus ?

De situatie rond Cyprus evolueerde in de afgelopen uren snel, maar veel duidelijkheid hebben we nog niet gekregen. Dow Jones wist te melden dat de Cypriotische president Nikos Anastasiades de Europese Unie om extra hulp zou vragen, een bericht dat al even snel werd ontkend maar vervolgens toch weer bevestigd.

Ook het verhaal van de GOUDverkopen deed ons even de wenkbrauwen fronsen. Eerst zou Cyprus ca. 10 miljoen ton GOUD verkopen en zo 400 miljoen Dollar ophalen. Ook dat verhaal werd ontkend, maar zou nu toch op waarheid berusten. Met deze verkoop zou Cyprus zijn deel van de bailout willen realiseren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

ALERT: GOUD-CRASH !!!

Blinde paniek slaat compleet toe in de GOUDmarkt. De prijs van GOUD zakte zonet even door de barrière van 1500 dollar/ounce, de symbolische lijn in het zand voor vele traders.

Niet enkel GOUD deelt in de klappen, maar alle cruciale grondstoffen (olie, zilver) krijgen zware klappen te verwerken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$