EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4861 tot 4865
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Luc van Hecke (CEO AmsterdamGold): ‘Fysiek GOUD past niet in de versnipperraar’

De wereldGOUDkoers zoals we die al tientallen jaren gebruiken is de afgelopen jaren veranderd in een papieren tijger. De handel is ‘vervuild’ geraakt door papieren contracten op GOUD, er wordt ongeveer 80 tot 100 keer de daadwerkelijke GOUDvoorraad op de wereld verhandeld. Na de daling van de afgelopen dagen zijn er maar weinig handelaren bereid afstand te doen van echt GOUD of zilver. Bij de handelaren van edelmetalen zoals AmsterdamGold zijn de munten en baren niet aan te slepen en zij zijn niet de enige.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

India: Juweliers kopen 15% meer GOUD

In India wordt veel gebruik gemaakt van GOUD. Zo worden heel veel sieraden gedragen, maar ook andere artikelen waar GOUD in verwerkt zit, vinden gretig aftrek. GOUD is in India echt een statussymbool, waardoor veel inwoners het willen hebben. Het is onderdeel van de cultuur en zal dat waarschijnlijk altijd blijven. Sinds de crash van GOUD hebben investeerder zich wellicht uit de voeten gemaakt, maar mede door het aankomende huwelijksseizoen in India slaan juweliers aldaar nu hun slag.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Arizona staat gebruik GOUD en zilver als betaalmiddel toe

Arizona gaat GOUD en zilver accepteren als geld, teken aan de wand voor het vertrouwen in de dollar! Maar is het ook een volwaardig alternatief voor de 'greenback'?

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

'Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze

Als je de kip met de GOUDen eieren slacht, word je daar niet beter van. Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze financiële crisis. Dat is natuurlijk een goedkope simplificering. Het geld van die miljonairs zit vast in ondernemingen en economische activiteiten. Onze economische activiteit zal niet verbeteren als die ondernemingen aan het buitenland verkocht worden of als je miljonairs hun geld afpakt. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Zwitserland houdt referendum over zijn GOUD

De Zwitserse Swiss People's Party heeft de nodige 100.000 stemmen bij elkaar gekregen om de Zwitserse Nationale bank te dwingen een referendum te organiseren over zijn GOUDvoorraad. Volgens het SPP is GOUD het enige nog waardevol actief op de balans van de SNB en moet het GOUD dan ook beschermd worden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs