EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4861 tot 4865 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Renteverlaging ECB zet GOUDprijs hoger

De renteverlaging van de ECB mist haar uitwerking niet. De euro verzwakt met meer dan een cent tegenover de dollar en de GOUDprijs in euro's ging in korte tijd met 2,4% omhoog. De zilverprijs staat inmiddels zelfs 3,34% hoger. De lagere rente verlaagt de drempel om GOUD in de portefeuille op te nemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

GOUDshops schieten als paddenstoelen uit de grond in Hong Kong

De recente zwakte in de GOUDprijzen heeft ervoor gezorgd dat de GOUDshops in Hong Kong blijven toenemen. Het aantal nieuwe openingen is niet meer bij te houden aldus

BullionStreet

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Hier gaan we… de Zwitsers willen hun GOUD repatriëren!

Een opvallende trend is dat verschillende landen hun GOUDvoorraden opnieuw naar het eigen land willen terughalen. Dat was recent onder meer het geval met Duitsland, dat het eigen GOUD liefst weer in de kluizen van de Bundesbank zou zien opgeslagen.

Maar ook in Zwitserland broeit een gelijkaardige beweging, de Zwitsers willen hun GOUD repatriëren. Het betref meer bepaald een initiatief van de Zwitserse Volkspartij die de Zwitserse centrale bank onder druk wil zetten om te stoppen met het verkopen van de GOUDvoorraden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Kostprijs GOUDproductie naar $ 2.000/ounce

Volgens een onderzoek van de Earth Resource Group, zal de kostprijs voor de GOUDproductie over 10 jaar stijgen naar $ 2.000 per ounce. De laatste 5 jaar stegen de kosten voor de GOUDmijnen al gemiddeld met 17 % per jaar. Hoewel de sector de kosten stilaan terug onder controle krijgt, zal dit slechts van tijdelijke duur zijn aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

Niet alleen de US Mint heeft het heel erg druk gekregen sinds de prijsdaling van GOUD op 12 en 15 april. Ook bij de Perth Mint in Australië worden er overuren gemaakt om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen. Vooral vanuit de VS is er heel veel vraag naar de producten van de Perth Mint, zoals de GOUDen Kangaroo munt en de zilveren Lunar, Kookaburra en Koala varianten.

Ron Currie van de Perth Mint liet weten dat de Perth Mint ook in het weekend zal produceren, zodat men aan de toegenomen vraag kan voldoen. Het Australische munthuis, dat in 1899 haar deuren opende, heeft het in jaren niet meer zo druk gehad als nu. Door de fabriek ook in de weekenden open te houden kan er meer voorraad worden aangelegd en kunnen opgestapelde bestellingen sneller afgehandeld worden.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs