Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4866 tot 4870
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Dit is waarom de olieprijs daalt

GOUD is niet de enige grondstof die onder druk staat. Ook de olieprijs kent een sterke daling de laatste handelsdagen. Er werd aangekondigd dat de strategische olievoorraden in de Verenigde Staten van Amerika zijn gedaald. Dit is meestal een positieve indicator voor de olieprijs.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Dit is hét moment om GOUD te kopen

GOUD zat al zo’n zes maanden in een geleidelijke neerwaartse trend, maar toch kwam de recente crash erg plotseling. In oktober vorig jaar stond GOUD net onder de $1800 per troy ounce (ongeveer 31 gram), maar half april dook het zelfs onder de $1400.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Vraag naar fysiek GOUD explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek GOUD explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek GOUD, van Japan tot de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

US Mint verkoopt 2 ton GOUD,… op 1 dag!!

Volgens de gegevens van de US Mint heeft zij gisteren, 17 april, 63.500 ounces aan GOUDen munten verkocht. Dit komt overeen met 2 ton GOUD dat werd verkocht aan GOUDen munten, ... op 1 dag. Dit bewijst nogmaals de grote divergentie tussen de papieren GOUDprijs en de fysieke vraag naar GOUD. In heel april ligt de verkoop bij de US Mint al op 147.000 ounces. Dit is meer dan februari en maart tezamen, en we zijn nog maar in de helft van de maand zegt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Yes!! De GOUDprijs daalt

Zo denken ze er alvast over in China, India en Japan zegt The Daily Reckoning.

De crash van de GOUDprijs maakt de inwoners in deze landen heel blij. Zij kunnen nu meer GOUD kopen dan enkele maanden geleden. Dit kan een steun worden onder de GOUDprijs de komende tijd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$