Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4866 tot 4870
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De prijsval bij het GOUD: bekijk de zaken eens langs de positieve zijde

De prijsval bij het GOUD heeft maandag de gemoederen op de markt hoog doen oplopen. De ‘believers’ in het GOUD schrokken zich een hoedje, de ‘non-believers’ waren er als de kippen bij om te wijzen op het feit dat ze het gelijk volledig aan hun kant hadden.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Het antwoord van India op de uitverkoop van GOUD

Panic, depression, rage, suicidal ideations: watching the US mainstream media, one would think that these are the prevailing sentiments among those who unlike the prevailing "developed world" speculative class, are invested most heavily in physical old - Indians, who collectively comprise the largest end-demand consumer segment for gold products. One would be very wrong.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Wat denken de wijzen der aarde over GOUD?

De GOUDcrash van afgelopen vrijdag en deze maandag hebben vele GOUDkevers aan het twijfelen gebracht. In tijden van onzekerheid is het altijd handig om eens te polsen bij de grote, bekende economen en te zien hoe zij denken over GOUD

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Lage GOUDprijs lokt meer kopers in India en China

De daling van de GOUDprijs heeft weinig indruk gemaakt. De prijsdaling was weliswaar fors en het GLD fonds moest veel GOUD verkopen, maar ondertussen neemt de vraag naar fysiek metaal alleen maar toe. In India en China is het bijzonder druk bij de GOUDwinkels. Mensen kopen massaal beleggingsGOUD en GOUDen sieraden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Het GLD GOUD-ETF verkocht dit jaar al 200 ton GOUD!

Een belangrijke aanbieder van fysiek edelmetaal is het GLD, het grootste GOUD-ETF ter wereld. Beleggers zijn bang geworden of zakten door hun stoploss heen. Door de verkoopgolf van aandelen moet het fonds een stukje van haar GOUDvoorraad uit de kluis halen. Sinds begin dit jaar is er al meer dan 200 ton uit de kluis gehaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$