Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4876 tot 4880
Bron: FTM.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Middelkoop wantrouwt koersval van GOUD

Willem Middelkoop vindt de recente duikvlucht van GOUD een vreemde zaak en denkt dat de centrale bankiers er achter zitten. 'Er is een fundamenteel tekort aan GOUD.'

Het blinkende edelmetaal beleeft een donkere week. Maandag zakte de prijs in één klap acht procent en was daarmee op het laagste niveau in twee jaar. De koers stabiliseerde gisteren maar is sinds het hoogtepunt in september 2011 bijna een derde gedaald. Voor belegger Willem Middelkoop is dat echter geen reden om zijn liefde voor GOUD op te geven.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

US Mint ziet verkoop GOUDen munten snel toenemen

De US Mint heeft gisteren 63.500 troy ounce aan GOUDen munten verkocht. Daarmee komt het totaal over de maand april uit op 147.000 troy ounce, meer dan de handel van de twee maanden daarvoor gecombineerd.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Arizona de tweede Staat met GOUD als wettig betaalmiddel

De Staat Arizona in de Verenigde Staten van Amerika keurde gisteren een wet goed waarmee het GOUDen munten toelaat als wettig betaalmiddel. Het is na Utah de tweede Staat die GOUD terug erkent als wettig betaalmiddel. Er zijn nog een dozijn andere Staten die bezig zijn om dezelfde wet door te voeren zegt Yahoo Finance.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Lekker verdienen aan de GOUDcrash met... Goldman Sachs

Slecht nieuws voor @WillemmiddelverkoopPro! De GOUDprijs crashte de afgelopen week 20%, terwijl banken zich rot lachen. Met Goldman Sachs voorop uiteraard. De bank gaf donderdag zijn klanten een shortadvies en navolging daarvan had inmiddels al (minimaal) 12% rendement opgeleverd. Niet verwonderlijk voor de bank die ‘Gods werk verricht’. Decijfers van de bank in het eerste kwartaal waren dan ook goed met een winst per aandeel die 11% hoger lag dan verwacht. Maar het belangrijkste economische kerngetal: het gemiddelde salaris steeg van $350.864 naar $403.281. Nobody does it like Goldman.

Bron: The SilverMountain
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Update over levertijden en premiums zilver en GOUD

Sinds de forse daling van de GOUDprijs en zilverprijs vanaf afgelopen vrijdag is de vraag naar fysiek edelmetaal wereldwijd enorm toegenomen. Als gevolg hiervan zijn de levertijden en premiums bij onze leveranciers opgelopen en bij deze een update van de huidige situatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$