EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4881 tot 4885 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Waarom zou de COMEX moeten crashen?

Vaak wordt geroepen dat er een short squeeze kan plaatsvinden op de COMEX, de plek waar contracten voor toekomstige levering van GOUD en zilver verhandeld worden. Er is namelijk niet genoeg GOUD en zilver aanwezig om alle contracten te dekken. Volgens de GOUDanalist van de Perth Mint hoeven we ons daar niet zo druk over te maken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Ook fondsmanager BlackRock gelooft in GOUD

Het FD plaatste afgeloepn zaterdag een interessant interview met fondsbeheerder Hambro van BlackRock. Ook hij is positief over GOUD en verwijst naar trends die we op Marketupdate ook al besproken hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

De edelmetalenpoll van Reuters: prijzen gaan hoger

Volgens een rondvraag van Reuters bij analisten gaan de prijzen voor edelmetalen hoger in de loop van het jaar. Slechts 3 banken van de 29 zien een fors lagere GOUDprijs, de meeste banken verwachten dat de GOUDprijs rond dit niveau zal blijven of licht zal stijgen, zo lezen we op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Documentaire over de wereld van GOUD

In Canada kwam recentelijk een documentaire uit genaamd The Secret World of Gold. In deze zeer interessante documentaire wordt gekeken naar de geschiedenis van GOUD, de rol die GOUD in de wereldeconomie inneemt en de manier waarop de GOUDprijs tot stand komt en gemanipuleerd wordt.

Lees verder op The SilverMountain
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Vooruitblik: Verder herstel na correctie van de GOUDprijs

Net zoals de voorgaande week is ook de aankomende week de verwachting dat de GOUDprijs zal gaan oplopen. Dit is de uitkomst van de wekelijkse enquête van Kitco. De ondervraagden zijn ervan overtuigd dat GOUD nog langere tijd kan meeliften op de enorme vraag naar fysiek GOUD, die ook de afgelopen week sterk is aangetrokken.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs