Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8097 artikelen gevonden. Artikel 4886 tot 4890
Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Groen licht voor GOUDwinning door Suriname

De regering-Bouterse kan doorgaan met het plan om als staat zelf GOUD te gaan winnen. Het Surinaamse parlement gaf zaterdagmorgen lokale tijd goedkeuring om een overeenkomst te sluiten met de Canadese GOUDmultinational Iamgold.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Wat is er aan de hand met GOUD? (uitgebreide update)

Een extra editie van deze nieuwsbrief lijkt me wel op zijn plaats na de "crash" van GOUD en zilver gisteren.

Op momenten zoals deze, is het goed om even een stap terug te zetten en na te gaan of de fundamtentals nog steeds aanwezig zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Marc Faber blijft kalm onder daling van GOUD

Vrijdag 12 april ging de prijs van GOUD en zilver zwaar onderuit. De prijs van een troy ounce GOUD daalde met maar liefst 5,3%, tot $1.477. Ook zilver werd op grote schaal verkocht, waardoor de prijs 6,5% daalde. Een aantal belangrijke technische steunniveaus zijn door de prijsdaling gebroken, waardoor de kans bestaat de prijs van edelmetalen verder terug zullen vallen. Year to date noteert de GOUDprijs nu 12% in de min. Marc Faber denk er het zijne van. Hij vergelijkt bij Bloomberg de stijging van de aandelen met de stijging van de GOUD in de afgelopen 10 jaar. Faber is zelfs blij met de enorme terugval van GOUD. Volgens Faber kan de GOUDprijs zomaar dalen naar $1.300,- per troy ounce, maar voor de langere termijn verwacht hij een verdere stijging. Geduld is een schone zaak, aldus Dr. Doom.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Draghi geeft Cyprus de order om 't GOUD te verkopen

PANICOS DEMETRIADES SAYS CYPRUS CENTRAL BANK INDEPENDENCE UNDER ATTACK, DEMETRIADES SAYS GOVT WANTS TO SELL GOLD WITHOUT CONSULTATION. CYPRUS CENTRAL BANK GOV DEMETRIADES SAYS HE AND HIS FAMILY RECEIVED DEATH THREATS

As a reminder, Panicos holds the now obsolete position of head of the Cyprus Central Bank.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

GOUDprijs daalt onder de 1.500 dollar

De GOUDprijs is vandaag gedaald tot onder de grens van 1.500 dollar per ounce. Daarmee is de laagste stand sinds juli 2011 bereikt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$