Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 4891 tot 4895
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Zilver: gelijkenis met de jaren ’70 is treffend

De daling van de zilverprijs, samen met de GOUDprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De huidige gang van zaken is enrom gelijkaardig aan de situatie in de jaren '70 toen de zilverprijs ook een lange consolidatie kende, waarna een forse stijging volgde. Na de consolidatie ging de zilverprijs parabolisch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Gartman over GOUD: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Dennis Gartman, editor van de The Gartman Letter, kwam vanmiddag op CNBC zijn visie geven over de mokerslagen die aan het GOUD werden uitgedeeld. ‘Iedereen rondom mij is aan het panikeren, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Posities in GOUD worden zonder enige limiet de deur uitgezwikt’.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Wat is er de afgelopen dagen gebeurd?

Het zal niemand zijn ontgaan dat de prijzen van GOUD en zilver vandaag opnieuw sterk omlaag gingen.

Op het moment van schrijven staat de GOUDprijs op €1.042 per troy ounce (€33.524/kg), een daling van meer dan 9%. De zilverprijs daalt nog sneller en staat vandaag rond 5 uur ’s middags op €567,55 per kilo. Dat is een verlies van ongeveer 12%. De GOUDprijs staat daarmee op het laagste punt sinds juli 2011. De zilverprijs was in november 2010 voor het laatst onder de €600/kg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

De 7 stappen naar een nieuw financieel systeem met Mike Maloney

Mike Maloney is de oprichter en eigenaar van goldsilver.com, een van de grootste leveranciers voor fysiek GOUD en zilver. Maloney is een student van de financiële geschiedenis en heeft daarom zijn redenen om te kiezen voor fysiek GOUD en zilver. Op

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Fysieke GOUDmarkt in prima conditie

Er raast een schokgolf over de GOUDmarkt. Wat daarbij door de gewone media al snel vergeten wordt, is het feit dat de GOUDprijs enkel de prijs op papier vertegenwoordigd. In tegenstelling tot de papieren GOUDmarkt is de fysieke GOUDmarkt nog steeds in goede gezondheid.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$