Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 4896 tot 4900
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Lage GOUDprijs lokt meer kopers in India en China

De daling van de GOUDprijs heeft weinig indruk gemaakt. De prijsdaling was weliswaar fors en het GLD fonds moest veel GOUD verkopen, maar ondertussen neemt de vraag naar fysiek metaal alleen maar toe. In India en China is het bijzonder druk bij de GOUDwinkels. Mensen kopen massaal beleggingsGOUD en GOUDen sieraden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Het GLD GOUD-ETF verkocht dit jaar al 200 ton GOUD!

Een belangrijke aanbieder van fysiek edelmetaal is het GLD, het grootste GOUD-ETF ter wereld. Beleggers zijn bang geworden of zakten door hun stoploss heen. Door de verkoopgolf van aandelen moet het fonds een stukje van haar GOUDvoorraad uit de kluis halen. Sinds begin dit jaar is er al meer dan 200 ton uit de kluis gehaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De reden waarom wij armer worden en de rijken rijker

De recente GOUDcrash was een regelrechte aanslag op de welvaart van de niet-rijken. GOUD heeft het statuut om zijn welvaart te behouden. Maar het huidige financiƫle systeem is ontworpen om de macht en rijkdom te centraliseren. Als de rest zich indekt met GOUD, moet er iets gebeuren om die welvaart van GOUD terug naar het centrum te brengen. Vandaar dat de GOUDcrash kan aanzien worden als een transfer van welvaart van niet-rijk naar rijk aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Herstel GOUDprijs verloopt met horten en stoten

De GOUDprijs lijkt voorlopig een bodem te hebben bereikt, maar daarmee is dan ook alles gezegd. In de loop van dinsdag trad eerst een herstel op, dat echter overtuigingskracht mist. Even leek het GOUD weer in de lift naar de onderste verdieping te hebben genomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarom hebben GOUDmijnen het zo moeilijk?

Met de daling van de GOUDprijs zijn de GOUDmijnaandelen mee in de val getrokken. De dalende GOUDprijs maakt het voor de GOUDmijnaandelen nog moeilijker om te overleven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$