Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8170 artikelen gevonden. Artikel 491 tot 495
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 november 2016

GOUDmijnaandelen maken zich klaar voor een ENORME stijging

Het ziet er naar uit dat de correctie van de GOUDprijs achter de rug is. Specialist technische analyse Clive Maund gelooft dat de opwaartse beweging nog intact is en klaar staat voor een volgende spurt omhoog. In dat geval is dit het IDEALE moment voor GOUDmijnaandelen.

De laatste maanden werden GOUDmijnaandelen terug bij het huisvuil gezet. Op zich was dit niet onlogisch na de zeer korte en krachtige stijging tijdens de eerste 6 maanden van het jaar. Nu de correctiefase van de GOUDprijs achter de rug lijkt, kunnen GOUDmijnaandelen hun opwaarts traject verder zetten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

GOUDprijs in Egyptische pond 50% gestegen

De GOUDprijs in Egyptische ponden is vandaag met 50% gestegen, nadat bekend werd dat de centrale bank de munt niet meer kunstmatig wil ondersteunen. De centrale bank hanteert vanaf nu een vrije wisselkoers, wat wil zeggen dat de waarde van de munt geheel aan de vrije markt wordt overgelaten. Op het moment van schrijven staat het Egyptische pond ten opzichte van de dollar 33% lager dan gisteren, want de wisselkoers schoot omhoog van minder dan 9 naar 13,26 Egyptische pond tegenover de dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Grijpen centrale banken binnenkort naast GOUD ook terug naar zilver?

Zeg nooit ‘nooit’, zeker niet op de financiële markten. Wanneer we zeggen dat centrale banken overwegen om naast GOUD ook zilver te kopen, zouden velen ons voor gek verklaren. Nochtans is het niet zo ver gezocht als het op het eerste zicht lijkt. In het verleden is dit al eens voorgevallen. En de geschiedenis herhaalt zich nooit, maar soms rijmt het toch opvallend veel.

In tijden van nood grijpt men terug naar maatregelen uit het verleden. De rol van zilver als monetaire munt speelt zich dezer dagen enkel af bij particuliere beleggers en investeerders. Zo goed als geen enkele centrale bank heeft nog zilver. Ooit was dit anders. En als de nood het hoogst is, kan zilver opnieuw zijn rol opeisen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Ongeacht de uitkomst van de presidentsverkiezing in de VS: GOUD is de winnaar!

Volgens de Britse bank HSBC zal de Amerikaanse presidentsverkiezing volgende week alvast 1 zekere winnaar kennen: de GOUDprijs. Ongeacht de uitkomst van de belangrijkste verkiezing in jaren, zal de GOUDprijs zo’n 8 procent stijgen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

Verkoop BeleggingsGOUD stijgt flink

De verkoop van beleggingsGOUD is flink aan het stijgen. Ondanks de prijsstijging steeg de verkoop met.......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$