Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4901 tot 4905
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De reden waarom wij armer worden en de rijken rijker

De recente GOUDcrash was een regelrechte aanslag op de welvaart van de niet-rijken. GOUD heeft het statuut om zijn welvaart te behouden. Maar het huidige financiële systeem is ontworpen om de macht en rijkdom te centraliseren. Als de rest zich indekt met GOUD, moet er iets gebeuren om die welvaart van GOUD terug naar het centrum te brengen. Vandaar dat de GOUDcrash kan aanzien worden als een transfer van welvaart van niet-rijk naar rijk aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Herstel GOUDprijs verloopt met horten en stoten

De GOUDprijs lijkt voorlopig een bodem te hebben bereikt, maar daarmee is dan ook alles gezegd. In de loop van dinsdag trad eerst een herstel op, dat echter overtuigingskracht mist. Even leek het GOUD weer in de lift naar de onderste verdieping te hebben genomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarom hebben GOUDmijnen het zo moeilijk?

Met de daling van de GOUDprijs zijn de GOUDmijnaandelen mee in de val getrokken. De dalende GOUDprijs maakt het voor de GOUDmijnaandelen nog moeilijker om te overleven.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De 12 wetten van de GOUDprofeten - Express.be

De GOUDprijs is in vrije val. Sommigen kunnen het edelmetaal niet snel genoeg  dumpen; anderen blijven hardnekkig vasthouden aan hun geloof in GOUD.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

George Gero:

De afgelopen dagen heeft GOUD een grote duikeling gemaakt, waarbij het lijkt dat we nu de bodem hebben geraak van rond de 1380 dollar per troy ounce. Op de radio stations en economische rubrieken wordt door veel mensen geroepen dat de daling ten einde is en we weer verder omhoog kunnen gaan kijken. Maar niet iedereen denkt er zo over!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$