Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 4901 tot 4905
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 7 april 2013

GOUD en zilver report (Week 14)

Het nieuws uit de GOUD- en zilvermarkt, plus de prijsontwikkeling van de week. Ieder weekend samengevat op Marketupdate.nl

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

Marc Faber over centrale banken, GOUD en kunst

Hieronder, via GOUDvergelijken.nl, de meest actuele podcast van GoldMoney. Marc Faber, bekend van zijn Boom, Gloom and Doom Report, is te gast en praat onder andere over geldcreatie, centrale banken, bezittingen, GOUD en kunst. Het feit dat steeds minder mensen de banken vertrouwen, baart Dr. Doom zorgen. Hij denkt dat overheden in de toekomst zich steeds vaker tot de burger gaan richten, zoals we ook hebben gezien in Cyprus. De banken zelf ondervinden afgelopen tijd overigens veel problemen, de oorzaak is schijnbaar cyberterreur. Internetbankieren en iDeal deden het niet, er stonden rare bedragen op rekeningen, en betalingen konden niet worden verwerkt. Vooral de ING heeft last van blackouts en ondanks dat de bank vrijdag liet weten dat de problemen waren verholpen, gaan de zogenoemde zogenoemde DDoS-aanval zaterdag gewoon door.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Shanghai gaat ook nachts in GOUD handelen

Chinezen gaan ook 's nachts GOUD verhandelen op de Shanghai Futures Exchange. Daarmee kunnen Chinese handelaren inspelen op de structurele daling van de GOUDprijs in de Amerikaanse handelsuren.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Hoe kapitaalvlucht in de EU er vandaag echt uitziet: 1 ton GOUD in een auto

Het geld van grote spaarders confisceren is acceptabel, zolang de kleine spaarders maar met rust worden gelaten. Dat heeft Federico Ghizzoni, de chief executive officer van de Italiaanse bank Unicredit gezegd tegen het persagentschap Bloomberg. Ghizzoni dringt ook aan op een Europese oplossing. 'We kunnen niet tolereren dat in verschillende landen verschillende regels gelden.' U bent gewaarschuwd, dus.

Bron: deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Geen GOUD voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$