Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 4911 tot 4915
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 29 maart 2013

Marc Faber: ‘Zelfs GOUD gaat je niet redden’

Marc Faber was te gast bij Tom Keene op Bloomberg TV. Hij gaf zijn visie op de markten en Faber is opnieuw behoorlijk negatief op aandelen, mede door oplopende waarderingen, dalende economische indicatoren en een stijgende dollar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 maart 2013

De GOUDmijn en zilvermijn nader bekeken (docu)

Wil je weten hoe een GOUDmijn of zilvermijn werkt? History Channel maakte er twee interessante documentaires van. Met grote machines, explosieven en chemicaliën wordt het edelmetaal gescheiden van het GOUD. Een zeer milieuvervuilend proces, dat de laatste jaren overigens steeds schoner geworden is.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

India zal dit jaar opnieuw meer GOUD importeren

De vraag naar GOUD in India zal dit jaar naar schatting hoger liggen dan vorig jaar. De World Gold Council verwacht dat de Indiase GOUDmarkt dit jaar goed is voor een vraag naar 865 tot 960 ton GOUD. Dat is bijna een kwart van de wereldwijde GOUDvraag. India heeft zelf vrijwel geen GOUDmijnen en moet bijna al het GOUD importeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Santelli: ‘GOUD is geen GOUD meer!’

Rick Santelli liet weer eens van zich horen op CNBC. De on-air editor staat bekend voor zijn uitgesproken meningen. Vandaag trok hij van leer over de GOUDmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Kan er een nieuwe GOUDconfiscatie komen

The Telegraph vraagt zich af of het mogelijk is dat een overheid kan overgaan tot de confiscatie van GOUD. Hoewel het altijd mogelijk is, lijkt de confiscatie van GOUD tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. The Telegraph haalt hiervoor enkele heel interessante redenen aan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$