Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 4911 tot 4915
Bron: fondsnieuws.nl
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Carmignac verlaagt GOUD-exposure

Dat meldt de Franse vermogensbeheerder in een nieuwsbrief. De wereldwijde fondsen Carmignac Patrimoine en Carmignac Investissement hebben een deel van de GOUDmijnexposure verkocht omdat de ‘opportunity cost’ te hoog werden.

Volgens Didier Saint-Georges, lid van het investment committee, is de markt nog altijd te optimistisch over de mogelijkheid dat de prijzen van ruwe grondstoffen sterk zullen herstellen, terwijl er aan de andere kant veel zorgen blijven over de economische groei in China en hoge voorraadniveaus.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Tekort aan GOUD in India dreigt door lage prijs

Door de dalende GOUDprijs is er in het zuiden van India opeens een acuut tekort aan GOUD. De vraag neemt toe, maar het aanbod is onvoldoende om geheel aan deze vraag te voldoen.

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Soros: 'GOUD is geen veilige haven meer'

AMSTERDAM (Belegger.nl) - Investeerder George Soros denkt dat GOUD haar rol als ‘veilig haven’ in tijden van grote onrust is kwijtgeraakt. GOUD daalt volgens in tijden van paniek net zo hard mee met de beurzen. Daardoor bouwen beleggers hun GOUDposities af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 april 2013

GOUD explodeert hoger in Japan!

GOUD in een berenmarkt? Vergeet het! In Japan weten ze niet hoe snel ze het GOUD moeten opkopen nadat de BoJ een oorlogsverklaring uitschreef aan de deflatie in het land.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 april 2013

De dag dat de overheid ons GOUD confisceerde

1 mei 1933. Dat is de dag waarop de Amerikaanse overheid burgers opdroeg om het GOUD binnen te leveren. Ze kregen daarvoor $20 per ounce, de toenmalige GOUDprijs. Even later werd de dollar echter gedevalueerd waardoor de prijs van het GOUD werd vastgeklikt op $35.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$