Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 4916 tot 4920
Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Bodem GOUDprijs in zicht?

De GOUDprijs maakte een dramatische daling door de afgelopen week. Dit zal menig belegger in GOUD, op z'n zachtst gezegd, een wat ongemakkelijk gevoel hebben gegeven. Afgelopen vrijdag zette GOUD een spectaculaire daling in na geruchten dat de Cypriotische centrale bank over zou gaan tot het verkopen van GOUD. Verkopers van het gele metaal vielen over elkaar heen om hun GOUD op de markt te dumpen en dit resulteerde in een slotstand voor de week van 1477 dollar per ounce.

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Groen licht voor GOUDwinning door Suriname

De regering-Bouterse kan doorgaan met het plan om als staat zelf GOUD te gaan winnen. Het Surinaamse parlement gaf zaterdagmorgen lokale tijd goedkeuring om een overeenkomst te sluiten met de Canadese GOUDmultinational Iamgold.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Wat is er aan de hand met GOUD? (uitgebreide update)

Een extra editie van deze nieuwsbrief lijkt me wel op zijn plaats na de "crash" van GOUD en zilver gisteren.

Op momenten zoals deze, is het goed om even een stap terug te zetten en na te gaan of de fundamtentals nog steeds aanwezig zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Marc Faber blijft kalm onder daling van GOUD

Vrijdag 12 april ging de prijs van GOUD en zilver zwaar onderuit. De prijs van een troy ounce GOUD daalde met maar liefst 5,3%, tot $1.477. Ook zilver werd op grote schaal verkocht, waardoor de prijs 6,5% daalde. Een aantal belangrijke technische steunniveaus zijn door de prijsdaling gebroken, waardoor de kans bestaat de prijs van edelmetalen verder terug zullen vallen. Year to date noteert de GOUDprijs nu 12% in de min. Marc Faber denk er het zijne van. Hij vergelijkt bij Bloomberg de stijging van de aandelen met de stijging van de GOUD in de afgelopen 10 jaar. Faber is zelfs blij met de enorme terugval van GOUD. Volgens Faber kan de GOUDprijs zomaar dalen naar $1.300,- per troy ounce, maar voor de langere termijn verwacht hij een verdere stijging. Geduld is een schone zaak, aldus Dr. Doom.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Draghi geeft Cyprus de order om 't GOUD te verkopen

PANICOS DEMETRIADES SAYS CYPRUS CENTRAL BANK INDEPENDENCE UNDER ATTACK, DEMETRIADES SAYS GOVT WANTS TO SELL GOLD WITHOUT CONSULTATION. CYPRUS CENTRAL BANK GOV DEMETRIADES SAYS HE AND HIS FAMILY RECEIVED DEATH THREATS

As a reminder, Panicos holds the now obsolete position of head of the Cyprus Central Bank.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$