EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4916 tot 4920 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Goldman Sachs op een andere planeet: “vertrouwen in GOUDbezit neemt af”

Goldman Sachs heeft gisteren kenbaar gemaakt dat het zijn short positie in GOUD heeft gesloten. De bank waarschuwt nog wel voor de mogelijkheid van verdere GOUDprijsdalingen, aangezien “het vertrouwen in het bezitten van GOUD verder afneemt”.

Op precies dezelfde dag stonden de kranten vol met berichten over GOUD. GOUDverkopen in Shanghai bereiken nieuwe records. Japan wordt voor het eerst in acht jaar een netto koper van GOUD, waar het in het verleden stelselmatig het metaal heeft verkocht.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Grootste GOUDrush in China in 20 jaar!

Heeft u ooit op enig moment de vrees gekoesterd dat de sell off bij het GOUD de Chinese kopers op de vlucht had gejaagd? Niets blijkt minder waar te zijn. Vanzelfsprekend werden de gebeurtenissen op de GOUDmarkt ook in China op de voet gevolgd. Niemand begreep goed wat er aan de hand was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Gartman heeft een boontje voor GOUD in Yen

De mist over de prijsval bij het GOUD is nog niet opgetrokken, er wordt over deze merkwaardige gebeurtenis nog altijd druk nagekaart. Dennis Gartman, de bekende uitgever van The Gartman Letter, houdt vol dat de GOUDprijs in Dollars een bodem heeft bereikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Technische analyse van de GOUDprijs: GOUDprijs naar $ 500?

Tot voor kort zat de GOUDprijs nog steeds in consolidatie, maar door de recente crash wordt de technische kant van de GOUDprijs heel kwetsbaar, steunniveaus werden doorbroken. Stockcharts neemt een blik op de technische kant van de GOUDprijs, zowel op korte als op lange termijn. Technisch gezien ziet het plaatje voor GOUD er niet GOUD uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Zit je nog steeds op de GOUDtrein? Dikke proficiat!

Het is niet gemakkelijk voor de believers in GOUD en zilver. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar de resultaten vallen fors tegen. In het voetbal loopt zoiets meestal faliekant af. Diegene die nu dus nog steeds op de GOUDtrein zitten, verdienen daarom een felicitatie. De prijzen zijn zo sterk gedaald, zowel bij GOUD, zilver als de mijnaandelen, dat enkel diegene die geloven in de fundamenten over blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs