EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4926 tot 4930 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Het publiek verkoopt de juniors, de insiders niet!

We kregen vandaag een interessante studie van INK Research onder ogen. Terwijl de meeste beleggers de junior GOUDmijnen vorige week met het badwater weggooiden, denken de insiders er anders over.

Volgens dit rapport, dat een goed beeld geeft van de Canadese juniorbeurs, zijn insiders bijzonder bullish en denken ze dat junior aandelen zwaar ondergewaardeerd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Jim Sinclair: "Banken willen geen GOUD geven"

Volgens Jim Sinclair begint het er steeds meer op te lijken dat er geen fysiek GOUD achter de 'papieren' handel in GOUDcontracten zit. Hij verwijst naar een goede vriend, die er niet in slaagde een substantiële hoeveelheid GOUD op te halen bij een bank in Zwitserland. Hoewel het GOUD op naam stond kreeg hij het niet mee, wel kon hij uitbetaald worden in cash. Het ging om meer dan 200.000 francs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen GOUD in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kGOUDprijs[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de GOUDprijs de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. GOUD sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Hoe ziet het technische plaatje voor het GOUD er uit?

Hoe ziet het technische plaatje voor het GOUD er uit? Het leek ons wel eens interessant om een rondvraag te doen bij de technische analisten over de bewegingen in de GOUDprijs die ze verwachten. Uitgangspunt is de herstelbeweging die we gisteren zagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

De waarheid achter de correlatie tussen GOUDprijs en GOUD-ETF’s

Er is veel commotie ontstaan doordat de outflows van GOUD-ETF's de daling van de GOUDprijs zou veroorzaakt hebben. Ontegensprekelijk zal de verkoop van GOUD door de GOUD-ETF's er iets mee te maken hebben, maar er is geen sluitende correlatie tussen beide zegt Seeking Alpha.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs