Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8099 artikelen gevonden. Artikel 4926 tot 4930
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs: GOUDprijs gaat verder omlaag, ga short!

Goldman Sachs verwacht dat de Amerikaanse economie weer zal herstellen en dat men daarom uit GOUD zal stappen. De GOUDprijs zal dit jaar zakken naar een gemiddelde van $1.545 zijn gaat in 2013 verder omlaag naar $1.350 per troy ounce.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

GOUDprijs breekt weer records in Japanse yen

De valutaoorlog eist haar tol, want Japanners betalen nu veel meer voor een klompje GOUD. In een week tijd is de GOUDprijs in de lokale valuta met 9% gestegen! Met ¥157.000 per troy ounce is GOUD duurder dan in de afgelopen dertig jaar. Het record van 1980 is nog niet gebroken, toen kostte een troy ounce GOUD even meer dan ¥200.000.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

6 nieuwe GOUDgrafieken wijzen op een prijsexplosie!

Voor de meeste lezers van ons werk zal het geen geheim meer zijn: we zijn grote voorstanders van een stevige positie in GOUD.

Afgelopen weekend hielden we nog een uitgebreid betoog voor GOUD. Enkele weken eerder voerden we nog een uitvoerig pleidooi voor GOUDmijnaandelen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Kyle Bass snapt niets van de lage GOUDprijs

Vermogensbeheerder Kyle Bass snapt niet waarom de GOUDprijs zo laag staat. Centrale banken hanteren een zeer soepel monetair beleid en de situatie in Japan laat zien dat de waarde van de valuta ondermijnd zal worden om de schuldenberg weg te werken. Dat moet beleggers juist richting GOUD drijven. Toch blijft de prijs relatief laag.

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Waarom daalt GOUD?

De 65-jarige John Demetriou was tot voor kort een rijke gepensioneerde en leefde van zijn spaargeld. Hij had $1 miljoen verzameld en het geld stond bij de Laiki bank. Hij ging de vrijdag van het Cypriotische reddingsweekend slapen als een rijk man, maar werd arm wakker…

Zijn vermogen boven de 100.000 euro werd bevroren en het is nog maar af te wachten hoeveel hij ervan terug ziet. Er wordt al gesproken over verliezen van 80%. Demetriou maakte de fout om te gerust te zijn. Te goedgelovig, zeg maar. Zo van: "het komt allemaal wel in orde. De overheid zal er wel voor zorgen dat ons spaargeld veilig is".

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$