Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8170 artikelen gevonden. Artikel 4926 tot 4930
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Indiërs en Chinezen profiteren massaal van daling GOUDprijs

Afgelopen vrijdag zagen we al sterk verhoogde aankopen van fysiek GOUD uit Oosterse landen. Bij de crash van de GOUDprijs gisteren, zette dit proces zich verder. Indiërs en Chinezen liepen bijna letterlijk de deuren plat bij de lokale juweliers om GOUD te kopen aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

‘Margin calls hebben GOUD de nek omgedraaid’

De scherpe koersval bij het GOUD kan aan een aantal factoren toegeschreven worden, maar wat zeker een rol heeft gespeeld is het optrekken geweest van de margin calls. Daardoor werden heel wat beleggers gedwongen om de posities te sluiten, willen of niet.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Ook de CME verhoogt margeverplichtingen GOUD en zilver

De CME Group heeft de verplichte marges voor contracten GOUD en zilver aan de COMEX verhoogd in een poging de speculatieve vraag af te remmen. Door meer onderpand te vragen van beleggers kunnen ze minder contracten afsluiten. Gisteren verhoogde de Shanghai Gold Exchange ook al de marges.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Implosie GOUDprijs valt samen bomaanslagen in Boston

We overdrijven geenszins door te stellen dat maandag een bewogen dag was op de markten. De implosie van de GOUDprijs deed de gemoederen hoog oplaaien, er deden de vreemdste theorieën de ronde over wat er in de afgelopen 2 dagen daadwerkelijk is gebeurd.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUD en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door GOUD gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot GOUD te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is GOUD geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. GOUD is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$