Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 4931 tot 4935
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GATA: Onomstotelijk bewijs dat centrale banken de GOUDprijs manipuleren (VIDEO)

Chris Powell, secretaris bij GATA (Gold Anti-Trust Action Committee), werd op CNBC uitgehoord over de mogelijke inmenging van de centrale banken in de GOUDmarkt.

Volgens GATA is het duidelijk dat centrale bankiers het GOUD manipuleren om de prijsstijging niet uit de hand te laten lopen, omdat dit het hele fiat currency systeem op de helling zet.

Het manipuleren via SWAPS en leasecontracten is dagelijkse business voor de banken. De harde bewijzen zijn hiervoor al afgeleverd, er zijn zelfs getuigenissen over afgelegd voor de rechtbank!

Bron: demorgen.be
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

De Griekse economiste Elena Panaritis waarschuwt voor een domino-effect van de spaarheffing in Cyprus. "Het vertrouwen is stuk. In Griekenland, Italië, Spanje en Portugal zullen spaarders hun geld van de bank halen."

Je raakt nooit aan de deposito’s.  Nooit. Dat is een GOUDen regel

Elena Panaritis was afgelopen weekend een deelnemer aan het Brussels Forum, een prestigieus congres voor politici, diplomaten en experts. Ze is de stichter van de denktank Thought for Action, werkte eerder als economiste voor de Wereldbank en is voormalig Grieks kamerlid voor de socialistische partij Pasok. Net als de aanwezige Portugese en Italiaanse experts reageert ze geschokt op de blitzbelasting op Cypriotisch geld die Europa oplegt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

'GOUDaders ontstaan uit aardbevingen'

Bij aardbevingen op de zeebodem komt er zoveel energie vrij dat water verdampt en GOUDatomen samenklonteren tot GOUDdeeltjes. Over een periode van duizenden jaren levert dat een GOUDreserve op die vergelijkbaar is met een GOUDmijn. Om dat het GOUD op vele kilometers diepte ligt is de winning ervan nog niet lucratief.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Het GOUD ligt op de zeebodem

Willem Middelkoop: 'Het woord mijnen klinkt alsof je graaft in de zeebodem. Maar op de bodem liggen brokken gesteente die je er vrij eenvoudig vanaf kunt halen.'

De Verenigde Naties gaf onlangs het Britse UK Seabed Resources toestemming om op ruim vier kilometer diepte in de Grote Oceaan naar edelmetaal te zoeken. Hoewel deep sea mining nog niet op grote schaal plaatsvindt, is dat slechts een kwestie van tijd, verwacht Willem Middelkoop. Hij is oprichter van het Commodity Discovery Fund, een beleggingsfonds met de focus op nieuwe grondstofontdekkingen.

Bron: nieuwsbank.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GOUDbacterie levert GOUD

Canadese microbiologen hebben een bacterie gevonden die GOUD dat is opgelost in water kan omzetten in minuscule GOUDkorrels.

De onderzoekers ontdekten het bacteriele foefje toen zij een GOUDoplossing over de micro-organismen spoelden. Even later ontstond er een donkere wolk van neergeslagen GOUDdeeltjes rond de bacterien. De bacterie, Delftia acidovorans , maakt een molecuul dat GOUD kan laten neerslaan. HetLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$