Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4936 tot 4940
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUD en zilver crashen naar laagste punt in 2 jaar

Na de enorme daling afgelopen vrijdag, gaan de edelmetalen maandag wederom fors onderuit. De GOUDprijs staat bijna 5% in de min en noteerde maandag zelfs even onder de $1.400,- per troy ounce. Dit is het laagste niveau van de afgelopen 2 jaar. De koersval van zilver gaat in een nog hogere versnelling. Op moment van schrijven noteert het witte edelmetaal ruim 8% in het rood. De markt kiest, na de technische doorbraak vorige week, duidelijk de weg naar beneden. Een analist van de Saxo Bank zegt op

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUDprijs zakt 6% en zilver staat 10% lager

De GOUDprijs stond rond het middaguur 6% lager, de zilverprijs was zelfs met 10% gezakt. Tegelijkertijd is de vraag naar fysiek metaal groot. Ontkoppelt de papieren GOUDprijs zich van de fysiek markt?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUD aan de vooravond van de manische fase

Het klinkt misschien ongeloofwaardig met de huidige crash van de GOUDprijs, maar we staan aan de vooravond van de manische fase voor de GOUDprijs. Onderstaande grafiek vond ik op The Big Picture.

Het laat zien hoe een Bubbel/Manie eruit ziet. Dit is misschien wel een van de meest waardevolle grafieken die je kunt vinden om het hoofd koel te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUD ‘kust’ 1400 dollar

Het gaat nu bijzonder snel met de prijsdaling van de edelmetalen. De prijs van GOUD keldert vanmorgen opnieuw met 50 dollar per ounce, waardoor de barrière van 1400 dollar even geraakt werd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Zilver opent -10% lager!

Er was in de voorbije dagen heel wat te doen over GOUD en de gigantische prijscorrectie van afgelopen vrijdag. Echter, over zilver bleef het redelijk stil. Dit kwam vooral omdat de zilverprijs nog redelijk standhield.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$