EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4936 tot 4940 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

JPMorgan's GOUDvoorraad krimpt met 65% in 24 uur

We are confident that in the aftermath of our article from last night "Just What Is Going On With The Gold In JPMorgan's Vault?" in which we showed the absolute devastation of "eligible" (aka commercial) gold warehoused in JPM's vault just over the Manhattan bedrock at 1 Chase Manhattan Place (and also in the entire Comex vault network in the past month), we were not the only ones checking every five minutes for the Comex gold depository update for April 25. Moments ago we finally got it, and it's a doozy. Because in just the past 24 hours, from April 24 to April 25, according to the Comex, JPM's eligible gold plunged from 402.4K ounces to just 141.6K ounces, a drop of 65% in 24 hours,and  the lowest amount of eligible gold held at the vault on record, since its reopening in October 2010!

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

GOUDprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

Na de grootste daling van de GOUDprijs in dertig jaar tijd was het afwachten hoe de markt zou reageren. Beleggers deden papieren posities in GOUD van de hand, maar vanuit de fysieke markt was de vraag naar GOUD extreem groot. De World Gold Council bevestigde deze trend. Ook op de termijnmarkt waren weer meer kopers actief, want de prijs van GOUD is na de scherpe koersdaling bijna alleen maar omhoog gegaan.

Lees verder op
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht GOUDprijs van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de GOUDprijs zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de GOUDprijs de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

GOUDprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

De GOUDprijs zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De GOUDprijs is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek GOUD stuwt de premies en de levertijden verder op.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Extreme vraag naar fysiek GOUD na koersdaling

Potentiele kopers van GOUD zijn als gevolg van de dalende GOUDkoers enkel maar meer bereid geraakt om GOUD aan te kopen. De handel in fysieke edelmetalen heeft een vlucht genomen in Nederland en dit is niet enkel beperkt tot ons land. De vraag naar fysiek edelmetaal is wereldwijd sterk toegenomen.

[...]

Lees verder op Elevenmetals
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs