Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 4941 tot 4945
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

GOUDverkopen schieten omhoog na Cypruscrisis

Beleggers stappen in GOUD en zilver als veilige haven

Het reddingsplan om de financiële crisis op Cyprus te bezweren heeft  grote onrust te weeg gebracht onder spaarders en beleggers. Ook in Nederland is die trend merkbaar. De mogelijke precedentwerking van de Cypriotische spaarderstax zorgt ook in Nederland voor forse vraag naar fysiek edelmetaal. AmsterdamGold.com B.V., marktleider in de verkoop van fysiek edelmetaal, meldt een sterke toename van de omzet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Waar zit al het GOUD?

India en China importeren het grootste deel van de wereldwijde GOUDvoorraad, althans gebaseerd op de officiële cijfers. De Chinese GOUDproductie blijft ook in het land zelf. Er is een grote stijging van de vraag naar GOUDen munten en baren. En centrale banken wereldwijd zijn ook nog eens grote kopers van GOUD geworden. De som tussen de vraag naar GOUD en het aanbod klopt gewoon niet meer.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Inschrijven seminar “Spaarcenten & Pensioen: euro’s…, GOUD…, of… ?”

Zoals vorige week al aangekondigd en met enige vertraging dan nu toch de gegevens hoe u in kunt schrijven voor het seminar op 13 april.

Op 13 april 2013 houden we dit seminar op de locatie MeetingDistrict te Nieuwegein. Start seminar om 13.00 uur tot circa 17.00 uur. Als sprekers hebben we Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard en Willem Middelkoop. De sprekers zullen elk circa 20 minuten een onderwerp bespreken en bij elke spreker heeft u daarna circa 10 minuten de mogelijkheid vragen te stellen en reacties te geven.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GOUDproductie Zuid-Afrika daalt opnieuw

De GOUDproductie van Zuid-Afrika was in januari 8,1% lager dan een jaar geleden, zo maakte het Zuid-Afrikaanse bureau voor de statistiek bekend. De productie van platina-groep metalen steeg met 1,9%. Het land dat ooit met afstand de grootste producent ter wereld was neemt nu de vijfde plek in op de wereldranglijst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Manipulatie GOUDprijs dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de GOUDprijs begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de GOUDprijs door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de GOUDprijs kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$