EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4946 tot 4950 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

China: retailvraag naar GOUD knalt de stratosfeer in

The recent drop in gold has created a huge surge in Asian gold demand.

The recent drop in gold has created a huge surge in Asian gold demand.

Asia is witnessing one of the strongest waves of physical gold buying in 30 years, with bargain hunters using the drop in prices to secure jewelry and gold bars.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Goldman Sachs sluit shortpositie op GOUD

Goldman Sachs heeft haar klanten aangeraden niet langer short te gaan op GOUD. Het koersdoel van $1.450 werd eerder bereikt dan de bank had gedacht. Toch houdt de zakenbank vast aan haar verwachting dat de GOUDprijs uiteindelijk verder zal dalen, omdat de Amerikaanse economie volgens economen weer aantrekt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Wat is een ounce GOUD/zilver waard,… als er geen meer is?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd, schrijft een heel interessant stuk op SilverDoctors. Wat is een ounce GOUD of zilver eigenlijk waard als er geen meer beschikbaar is? Er wordt heel veel gesproken over de tekorten op de fysieke markten, maar de prijzen blijven nog relatief stabiel na de crash. Maar volgens Bill Holter is de wereld van ziek naar terminaal gegaan na Cyprus en de GOUDcrash.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Is er nog hoop voor de GOUDmijnaandelen?

GOUDmijnaandelen zijn al lang niet meer populair bij beleggers, zelfs voor de GOUDcrash waren er nog weinigen die geĂŻnteresseerd waren in GOUDmijnaandelen. De laatste jaren waren bij de slechtste uit de geschiedenis. Is er nog hoop voor de GOUDmijnaandelen? Volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Heb jij ook deze fout gemaakt met GOUD?

Op King World News  praat Eric King regelmatig met de legendarische GOUDgoeroe Jim Sinclair. Vandaag gaat het gesprek over het gebrek aan fysiek GOUD wanneer klanten hun GOUD willen opvragen bij de banken. Heb jij ook deze fout gemaakt om je GOUD bij de grote banken te laten? Dan is het tijd om wakker te worden, want er is geen GOUD meer zegt Jim Sinclair.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs