Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 496 tot 500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Mohamed El-Erian: ‘Iedereen zou 5% moeten beleggen in GOUD

GOUD kan een belangrijke rol spelen in een wereld met lage en negatieve rentevoeten, dat zegt de bekende econoom Mohamed El-Erian van Allianz. Iedereen zou in de huidige marktomstandigheden 5% GOUD in zijn portefeuille moeten hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Over 4 weken is het erop of eronder voor de oliemarkt

Zoals de meeste wel zullen weten, crashte de olieprijs in de zomer van 2014. 1,5 jaar later klokte het zwarte GOUD 75% lager af. Sinds begin dit jaar verdubbelde de olieprijs opnieuw om daarna ter plaatsen te trappelen. Maar over 4 weken kan daar verandering in komen. Dan is het erop of eronder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Dit is het belangrijkste koopsignaal voor GOUDmijnaandelen

1 grafiek is er nodig om te zien wanneer je GOUDmijnaandelen moet kopen, 1 grafiek. Deze indicator is preciezer dan eender welke andere manier om naar GOUDmijnaandelen te kijken en iedereen kan hem volgen. Al 2 keer eerder deze eeuw gaf deze grafiek het perfecte moment aan om GOUDmijnen te kopen. Nu is het de 3e keer.

In 2003 signaleerde onderstaande grafiek een eerste koopsignaal. Daarna verdubbelde de GOUDprijs en verdrievoudigde de GOUDmijnaandelen. In 2008 was er opnieuw een koopsignaal. Opnieuw verdubbelde de GOUDprijs en gingen de GOUDmijnaandelen maal 3.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

ETF Securities: De trend voor GOUD en zilver is gezet

Volgend jaar zal opnieuw een mooi jaar gaan worden voor GOUD. Voor zilver zien de kansen er zelfs nog glanzender uit, tenminste, dat is de conclusie van ‘ETF Securities’, een vermogensbeheerder dat zich richt op exchange-traded funds (ETF’s), commodity’s (ETC’s) en valuta (ETC’s).

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

GOUD en zilver scoren sterk, maar één grondstof blijkt onklopbaar

Na jarenlang het zwarte schaap van de financiële markten te zijn geweest, zijn grondstoffen in 2016 aan een ware comeback bezig.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$