Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 496 tot 500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 september 2016

Als dit het begin is van een nieuwe stierenmarkt in GOUD, waar kan de GOUDprijs dan eindigen?

Een stierenmarkt (een langdurige stijging) in GOUD kan zeer krachtig zijn. Wanneer analisten toveren met bedragen van $5.000 of $10.000 per ounce, lijkt dit onwaarschijnlijk vanaf het huidige niveau. Maar uitgaande van het verleden, zijn dergelijke uitkomsten niet overdreven.

De huidige stierenmarkt in GOUD is goed en wel een dik halfjaar bezig. De nodige volatiliteit onderweg is normaal voor het begin van een langdurige cyclus. Voor- en tegenstanders vechten nog over de toekomstige richting. Wanneer de beren uitgevochten zijn, begint de stier pas echt te galopperen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Voordeeltje van de lage olieprijs: kans op democratie in Iran en Rusland

Het lijkt op wensdenken, maar volgens de bank Renaissance Capital kan de lage olieprijs een golf van democratisering tot gevolg hebben.

De bank, die zich concentreert op ontwikkelende landen, baseert de hypothese op de vorige olieprijsdip in 1985. Landen als Iran, Mexico, Algerije en de toenmalige Sovjet-Unie gingen na die tijd op weg naar democratie, mede als gevolg van de lage prijs voor het zwarte GOUD. Uiteindelijk kantelde de balans in deze landen weer: Algerije en Iran zijn nog steeds dictaturen, Mexico is verwikkeld in een bloedige en uitzichtloze drugsoorlog en de erfgenaam van de Sovjet-Unie is geenszins een toonbeeld van vrijheid.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Beleggers in GOUD dumpten 16 ton GOUD voor stijging GOUDprijs

Beleggers hebben afgelopen week 16 ton verkocht in twee dagen tijd. De verkoop was net voor het moment dat de GOUDprijs steeg naar......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Welkom in de beste maand voor de GOUDprijs!

De GOUDprijs lijkt in rustig vaarwater terecht te zijn gekomen. De GOUDstieren lijken even een adempauze te nemen na de stijging van meer dan 30%. Maar, als we het verleden mogen geloven dan kunnen die stieren snel weer in actie gaan komen. Het verleden voorspelt immers voor deze maand iets heel moois voor de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Wordt Uranium het nieuwe GOUD?

Wie herinnert zich nog de GOUDmarkt bijna een jaar geleden? De GOUDmarkt zat vol pessimisme en de GOUDprijs zou nooit meer stijgen. Dat is exact waar uranium zich nu bevindt. Maar eens de trend keert, kan het hard gaan. Wat we dit jaar zagen bij GOUD zal verbleken in het niets bij de kracht van uranium, zegt Dev Randhawa CEO van Fission Uranium.

Op dit moment heeft iedereen schrik van uranium. Nochtans zal daar het vuurwerk te zien zijn in de toekomst. De uraniummarkt zit in zeer slechte papieren. Maar beleggers maken de grootste winsten wanneer het van zeer slecht naar minder slecht gaat.

Vorig jaar ging de GOUDprijs nog door $1.000 zakken richting $500. Dit jaar staat de GOUDprijs boven $1.300 en noteren GOUDmijnaandelen 100-en procenten hoger. Datzelfde scenario kan men ook bij uranium verwachten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$