EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4951 tot 4955 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet GOUD

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Is zilver een beter betaalmiddel dan GOUD?

Zit David Morgan op het juiste spoor als hij zegt dat zilver een beter alternatief betaalmiddel zou zijn dan GOUD? Als het gaat om alternatieve betaalmiddelen dan wordt er gewoonlijk als logische keuze geschreven dat GOUD dit zou moeten zijn. Maar volgens Morgan zou dit, als het aankomt op gebruik als wettelijk betaalmiddel, zilver moeten zijn. En als argumenten haalt hij aan dat:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet GOUD

De prijsdaling van GOUD maakte op Ron Paul weinig indruk. In de jaren zeventig halveerde de GOUDprijs op een gegeven moment ook, om vervolgens te stijgen naar $850 per troy ounce. Volgens het oud-congreslid is de dollar het probleem, omdat de Fed maandelijks $85 miljard nieuw geld in de economie pompt en daarmee zorgt voor nieuwe bubbels.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

U.S. Mint kan de vraag naar kleine American Eagle gold bullion coins niet bijbenen

Wat is er toch aan de hand op de GOUDmarkt? De instorting van de GOUDprijs heeft blijkbaar de honger van de investeerders naar fysiek GOUD alleen maar doen toenemen. Steeds duidelijker wordt dat de prijsval bij het GOUD vooral een zaak van de ‘papieren’ markt was.

Daarbij zou 1 grote verkooporder op de COMEX, in orde van grootte van 53.000 contracten, verantwoordelijk zijn voor een prijsdaling met meer dan 10 percent. Het contrast met de fysieke GOUDmarkt kan echter niet groter zijn, want daar loopt het werkelijk storm.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Vraag naar zilver sterk toegenomen na prijsdaling

| De zilverprijs is in twee weken tijd gezakt van €680 naar €570 per kilogram, een daling van meer dan 16%. Ten opzichte van het begin van dit jaar is er al 23% van de zilverprijs af gegaan. Hoewel een prijsdaling op het eerste gezicht juist lijkt te wijzen op verkoopdruk zijn juist de levertijden en de premies op GOUDen en zilveren munten opgelopen. Dat wijst erop, dat de vraag het aanbod overstijgt.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs