Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4951 tot 4955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Vraag groot, aanbod zeer klein op Belgische GOUDmarkt

Ik maakte al eerder melding van de krapte op de Amerikaanse GOUDmarkt, maar ook in België is de vraag op de fysieke markt groter dan het aanbod.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 14 april 2013

GOUD breekt negatief record na record

  Goldman Sachs: GOUD eind van het jaar op 1550 dollar »

Ook de afgelopen week was een dramatische week voor de prijs van GOUD. Iedereen was ervan op de hoogte dat GOUD in een slechte periode zat, maar aan het eind van de afgelopen week ging het ineens heel erg hard. GOUD eindigde de week op een koers van 1487 dollar per troy ounce, waardoor we in recordtempo dwars door de bodem van 1500 dollar heen schoten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 14 april 2013

GOUDreserves gebruiken om handelsbalans te herstellen

Deze woorden komen van een woordvoerder van de Amerikaanse Treasury! Een Wikileaks document uit 1974 geeft aan dat GOUD uitgefaseerd moet worden uit haar centrale rol in het monetaire systeem. In plaats van dat GOUD de valuta moet dekken fungeert de GOUDvoorraad als instrument om de handelsbalans in evenwicht te brengen. Het 'mobiliseren' van GOUD!!

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Bodem GOUDprijs in zicht?

De GOUDprijs maakte een dramatische daling door de afgelopen week. Dit zal menig belegger in GOUD, op z'n zachtst gezegd, een wat ongemakkelijk gevoel hebben gegeven. Afgelopen vrijdag zette GOUD een spectaculaire daling in na geruchten dat de Cypriotische centrale bank over zou gaan tot het verkopen van GOUD. Verkopers van het gele metaal vielen over elkaar heen om hun GOUD op de markt te dumpen en dit resulteerde in een slotstand voor de week van 1477 dollar per ounce.

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Groen licht voor GOUDwinning door Suriname

De regering-Bouterse kan doorgaan met het plan om als staat zelf GOUD te gaan winnen. Het Surinaamse parlement gaf zaterdagmorgen lokale tijd goedkeuring om een overeenkomst te sluiten met de Canadese GOUDmultinational Iamgold.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$