Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4951 tot 4955
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Duitse minister van Financien Schmidt over GOUD

Een schat aan informatie komt naar voren in onlangs gepubliceerde Wikileaks cables. In dit bericht de uitspraken van de Duitse minister van Financiën van 1972 tot 1974, Helmut Schmidt. Hij voorspelt dat centrale banken op een dag onderling hun balans zullen vereffenen met behulp van fysiek GOUD, tegen een prijs die ze zelf met elkaar overeenkomen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Franse president over GOUD en het IMF

Nieuwe Wikileaks cables die deze week gepubliceerd werden bieden een schat aan informatie over hoe men op hoog niveau denkt over de rol van GOUD in het monetaire systeem. Marketupdate doet verslag en zal verschillende documenten publiceren op haar website.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Japan zet edelmetalen in vuur en vlam!

Dan Norcini is een trader die een sterk trackrecord heeft opgebouwd van zijn voorspellingen in GOUD, zilver en andere grondstoffen. Volgens Norcini zitten we nu in eenzelfde situatie waarbij de zilvermarkt meer dan 500 % steeg en de GOUDmarkt bijna 200 %. Aanzet zijn de acties van de Bank of Japan.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

GOUDaanvallen kopen slechts tijd: VS over 10 jaar een derde wereldland – Paul Roberts

Assault on Gold, van Paul Roberts, voormalige Treasury Secretary onder Ronald Reagan, een insider dus, wordt de chronologie van de manipulatie van de GOUD- en zilvermarkten door de Federal Reserve helder uiteengezet.

De auteur zegt dat de “overduidelijke en gecoördineerde” aanvallen op GOUD en zilver in hevigheid losbarstten toen de GOUDprijs in augustus 2011 boven de $1.900 uitkwam. Door de versnelde waardevermindering van de dollar ten opzichte van GOUD (de ultieme en universele waarde van geld) kwam het bijdrukken van papiergeld om de schulden van banken te financieren in groot gevaar. Immers, als de dollar steeds minder waard werd ten opzichte van GOUD, wie zou dan nog vertrouwen hebben in de waarde van diezelfde dollar tegen andere valuta? Een vlucht uit dollars werd gevreesd, dus moest de Fed ingrijpen.

Bron:
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Japanners leveren hun GOUD in door hoge GOUDprijs

Het is druk bij de Japanse GOUDhandelaren, want de stijging van de GOUDprijs in de lokale valuta spoort Japanners aan om GOUD te verkopen. De yen heeft ten opzichte van november vorig jaar al een kwart van haar waarde verloren tegenover de Amerikaanse dollar en sinds de aankondiging van het stimuleringsprogramma van de Bank of Japan is ook de GOUDprijs sterk opgelopen in de lokale munt. Een troy ounce GOUD steeg in een week tijd van ongeveer ¥144.000 naar ¥157.000 per troy ounce, een stijging van ruim 9%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$