EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4961 tot 4965 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

GOUD maakt helft van recordverlies alweer goed - Express.be

GOUD heeft zopas zijn grootste 8-daagse inhaalrally in de voorbije 20 maanden achter de rug. Nadat het edelmetaal woensdag opnieuw 1% hoger ging klokte het af op 1.445 dollar per ounce en heeft het de helft van het recordverlies op 12 april goed gemaakt.

Het lijkt er op dat de grote vraag naar fysisch GOUD - in Azië zou sprake zijn van een heuse GOUDrush - dat zowat over ter wereld wordt genoteerd terug in de prijs verrekend zit.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Aanschuiven bij de Perth Mint voor GOUD

Een ongewoon beeld bij de Perth Mint in Australië. De bevolking staat in lange rijen aan te schuiven om fysiek GOUD te kopen. Bij de opening van de Perth Mint stormde iedereen naar binnen, allemaal om GOUD te kopen, niet om GOUD te verkopen.

De verkoop van GOUDen munten steeg in Australië met 49 procent in het eerste kwartaal van 2013. Door de daling van de GOUDprijs verdubbelde het volume van de Perth Mint op een week tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Een bijna garantie op stijgende prijzen bij deze edelmetalen

Samen met GOUD en zilver zijn de prijzen voor platina en palladium mee onderuit gegaan de laatste weken. Maar de fundamenten voor deze twee edelmetalen ogen veel beter dan voor GOUD. Platina en palladium worden vooral in de auto-industrie gebruikt en het is deze sector die vooral in China een enorme boom kent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

GOUD naar $ 5.000 – maar nog weinigen zullen dan GOUD bezitten

Mark Mahaffey, medeoprichter van Hinde Capital, zegt dat er nog hyperinflatie aan komt in de Verenigde Staten en mogelijk nog andere landen zoals Japan en Europa. GOUD zal de komende jaren ook nog naar $ 5.000 gaan, maar dan zullen er nog weinigen in de markt zitten na alle volatiliteit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Hedge funds bekennen kleur: GOUDprijs kan stijgen

Voor de onmiddellijke toekomst van het GOUD is uiteraard het gedrag van de grote marktpartijen van doorslaggevend belang. Het zijn waarschijnlijk zij die hebben bijgedragen tot de onwaarschijnlijke prijsval die we op 2 opeenvolgende handelsdagen mochten beleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs