Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 4961 tot 4965
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Shanghai gaat ook nachts in GOUD handelen

Chinezen gaan ook 's nachts GOUD verhandelen op de Shanghai Futures Exchange. Daarmee kunnen Chinese handelaren inspelen op de structurele daling van de GOUDprijs in de Amerikaanse handelsuren.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Hoe kapitaalvlucht in de EU er vandaag echt uitziet: 1 ton GOUD in een auto

Het geld van grote spaarders confisceren is acceptabel, zolang de kleine spaarders maar met rust worden gelaten. Dat heeft Federico Ghizzoni, de chief executive officer van de Italiaanse bank Unicredit gezegd tegen het persagentschap Bloomberg. Ghizzoni dringt ook aan op een Europese oplossing. 'We kunnen niet tolereren dat in verschillende landen verschillende regels gelden.' U bent gewaarschuwd, dus.

Bron: deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Geen GOUD voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Is de Federal Reserve de wanhoop nabij?

De manipulatie van de GOUDprijs is in feite illegaal, maar aangezien het gebeurt in opdracht van de Amerikaanse overheid, wordt het door de vingers gezien. Als GOUD geen bedreiging was van de dollar, zou de prijs ook niet gemanipuleerd moeten worden. De Federal Reserve is vermoedelijk de wanhoop nabij aldus 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

GOUD is een politiek spel geworden

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de GOUDprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$