Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 4966 tot 4970
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Manipulatie GOUDprijs dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de GOUDprijs begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de GOUDprijs door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de GOUDprijs kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere GOUDprijs

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor GOUD. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Apple en GOUD mini opties

De International Securities Exchange (ISE) heeft met ingang van vandaag 18 maart de Mini opties geïntroduceerd. Wat houdt dit nu precies in:

- Mini opties vertegenwoordigen het leveren van 10 i.p.v. 100 aandelen van de onderliggende waarde (meestal een aandeel)

Bron: tijd.be
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

De onbereikbare Cypriotische pot GOUD

Moeten de Cyprioten niet alles uit de kast halen vooraleer ze kunnen aankloppen bij de geldschieters? Het is een logische vraag die hoort bij de onbeholpen bailout die afgelopen weekend bedisseld werd.

'Hebben de Cyprioten geen GOUD dat ze kunnen verkopen?', wil een lezer weten. Bij deze het antwoord: niet echt. Het land bezit het edelmetaal wel, maar mag het niet zomaar verkopen.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

TA: koers GOUD veert licht op na Cypriotisch bailout

De koersvorming van GOUD is dit jaar verzwakt. Een oplaaiende Europese schuldencrisis in combinatie met technische steun geven de GOUDbelegger echter hoop.

De uptrend van GOUD, vanaf het najaar van 2008 tot begin 2013 waarin de koers verdubbelde, is inmiddels ten einde. Het verzwakkende technisch beeld wordt geaccentueerd door een patroon van lagere toppen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$