Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 4971 tot 4975
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

GOUDen legoblokje verkocht voor $15.000

Een webwinkel die legoblokjes verkoopt heeft $15.000 gekregen voor een zeldzaam 14 karaat GOUDen exemplaar. Dit blokje van 4x2 werd van 1979 tot en met 1981 door Lego cadeau gegeven aan werknemers die er al 25 jaar werkten. Het blokje werd geleverd in een bijpassend bewaarkistje. De intrinsieke waarde van het GOUDblokje is minder dan €600.

Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Eindelijk veilig sparen zonder verlies door bijdrukken Euro's

Sparen voor de toekomst; door de vergrijzing zijn we er nu meer dan ooit mee bezig. We willen zekerheid voor onze oude dag, voor de toekomst van ons (klein)kind of voor die droomreis die al heel lang op het verlanglijstje staat. Die zekerheid is door het huidige economische klimaat aan het wankelen gebracht. GOUD, zilver of platina sparen is een slimme manier om een vermogen op te bouwen voor de toekomst.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

FED verkwanselde in honderd jaar 98% van dollarwaarde

Nou nou, het lijkt erop dat de tijden aan het veranderen zijn. Dit bericht van een ondermijning van de Amerikaanse dollars, nota bene door Amerikaanse staten, los van de Federale overheid, is daar een fantastisch voorbeeld van. Is dit het begin van een enorm domino-effect..? Nadat de staat Utah ermee was begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat de staat Arizona de tweede staat in de VS zal worden, die GOUD en zilver als wettig betaalmiddel zal accepteren als voldoening van schulden en belastingbetalingen.

Het blijkt dat de Amerikanen nu zelf ook wakker worden en zien dat hun dollar niets meer voorstelt. De vraag is echter of dit hele verhaal niet weer een spel is van de ‘krachten achter de schermen’, die ook de FED in hun macht hebben. En met deze goedkeuring van een edelmetaal-betaalmiddel de onrust trachten in te tomen, die broeit onder de bevolking in de VS.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Vooruitblik op de komende week van de GOUDmarkt

  Merrill Lynch: GOUD zeker niet door de 2000 dollar grens voor 2015 »

Afgelopen week was een vlakke week voor de de handel in GOUD. Het edelmetaal sloot de week af op een koers die 1 dollar lager lag dan de beginstand van de week. Door mededelingen vanuit de FED, maar toch ook weer tegenvallende berichten vanuit Europa wist de prijs van GOUD zichzelf geen richting te geven. Ook de komende week zijn de meningen verdeeld, alsdus de wekelijkse survey van Kitco.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Hoe je vermogen verdampt in staatsobligaties

Wie de afgelopen 52 jaar zijn vermogen zou beleggen in Amerikaanse staatsobligaties zou ruim 18x zoveel dollars hebben. Maar uitgedrukt in GOUD verloor je 59% van je vermogen! Het befaamde rente op rente effect verliest het van de geldontwaarding..Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$