EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4971 tot 4975 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Technische analyse van de GOUDprijs: GOUDprijs naar $ 500?

Tot voor kort zat de GOUDprijs nog steeds in consolidatie, maar door de recente crash wordt de technische kant van de GOUDprijs heel kwetsbaar, steunniveaus werden doorbroken. Stockcharts neemt een blik op de technische kant van de GOUDprijs, zowel op korte als op lange termijn. Technisch gezien ziet het plaatje voor GOUD er niet GOUD uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Zit je nog steeds op de GOUDtrein? Dikke proficiat!

Het is niet gemakkelijk voor de believers in GOUD en zilver. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar de resultaten vallen fors tegen. In het voetbal loopt zoiets meestal faliekant af. Diegene die nu dus nog steeds op de GOUDtrein zitten, verdienen daarom een felicitatie. De prijzen zijn zo sterk gedaald, zowel bij GOUD, zilver als de mijnaandelen, dat enkel diegene die geloven in de fundamenten over blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

4 belangrijke feiten over GOUD om voor altijd te onthouden

GOUD is een speciale grondstof. Door de hevige volatiliteit van de laatste weken en maanden, zijn er honderden meningen over GOUD te vinden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 3)

, presenteren we vandaag het laatste deel van deze fantastische documentaire over de geheime wereld van GOUD. In dit derde deel komt Eric Sprott aan bod. Ook gaat het over de grote banken en de centrale banken die hun GOUD uit leasen. Volgens Sprott is alle gemijnd GOUD nog steeds voorhanden, mensen verliezen GOUD niet uit het oog. En toch klopt er iets niet met de cijfers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Fed weigert audit voor Duits GOUD

De helft van het Duitse GOUD ligt opgeslagen in de kluizen van de Federal Reserve. Vorig jaar besliste Duitsland om dit GOUD terug te halen. De Federal Reserve ging daarmee akkoord, maar de Duitsers moeten wel wachten tot 2020, een wachttijd van 7 jaar dus. Eerder was niet mogelijk volgens de Fed. Daarop stuurde Duitsland experts naar Amerika om het GOUD te zien, maar ook dit wordt geweigerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs