EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4976 tot 4980
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Vraag groot, aanbod zeer klein op Belgische GOUDmarkt

Ik maakte al eerder melding van de krapte op de Amerikaanse GOUDmarkt, maar ook in België is de vraag op de fysieke markt groter dan het aanbod.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

GOUD breekt negatief record na record

  Goldman Sachs: GOUD eind van het jaar op 1550 dollar »

  Goldman Sachs: GOUD eind van het jaar op 1550 dollar »

Ook de afgelopen week was een dramatische week voor de prijs van GOUD. Iedereen was ervan op de hoogte dat GOUD in een slechte periode zat, maar aan het eind van de afgelopen week ging het ineens heel erg hard. GOUD eindigde de week op een koers van 1487 dollar per troy ounce, waardoor we in recordtempo dwars door de bodem van 1500 dollar heen schoten.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

GOUDreserves gebruiken om handelsbalans te herstellen

Deze woorden komen van een woordvoerder van de Amerikaanse Treasury! Een Wikileaks document uit 1974 geeft aan dat GOUD uitgefaseerd moet worden uit haar centrale rol in het monetaire systeem. In plaats van dat GOUD de valuta moet dekken fungeert de GOUDvoorraad als instrument om de handelsbalans in evenwicht te brengen. Het 'mobiliseren' van GOUD!!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Bodem GOUDprijs in zicht?

De GOUDprijs maakte een dramatische daling door de afgelopen week. Dit zal menig belegger in GOUD, op z'n zachtst gezegd, een wat ongemakkelijk gevoel hebben gegeven. Afgelopen vrijdag zette GOUD een spectaculaire daling in na geruchten dat de Cypriotische centrale bank over zou gaan tot het verkopen van GOUD. Verkopers van het gele metaal vielen over elkaar heen om hun GOUD op de markt te dumpen en dit resulteerde in een slotstand voor de week van 1477 dollar per ounce.

Lees verder op goudbelegger.com
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Groen licht voor GOUDwinning door Suriname

De regering-Bouterse kan doorgaan met het plan om als staat zelf GOUD te gaan winnen. Het Surinaamse parlement gaf zaterdagmorgen lokale tijd goedkeuring om een overeenkomst te sluiten met de Canadese GOUDmultinational Iamgold.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs