Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4981 tot 4985
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 april 2013

GOUD explodeert hoger in Japan!

GOUD in een berenmarkt? Vergeet het! In Japan weten ze niet hoe snel ze het GOUD moeten opkopen nadat de BoJ een oorlogsverklaring uitschreef aan de deflatie in het land.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 april 2013

De dag dat de overheid ons GOUD confisceerde

1 mei 1933. Dat is de dag waarop de Amerikaanse overheid burgers opdroeg om het GOUD binnen te leveren. Ze kregen daarvoor $20 per ounce, de toenmalige GOUDprijs. Even later werd de dollar echter gedevalueerd waardoor de prijs van het GOUD werd vastgeklikt op $35.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 7 april 2013

Vooruitblik: Hogere GOUDprijs verwacht na teleurstellende week

  India heeft voor 27 miljard aan GOUD op de plank liggen »

Afgelopen week was een tegenvallende week voor de GOUDprijs. Door slecht nieuws en aanhoudende problemen in de wereldwijde financiele markten is de GOUDprijs inmiddels weer ruim onder de 1600 dollar grens terechtgekomen, op een koers van 1580 dollar per troy ounce. Volgens de wekelijkse enquete van Kitco.com zou de aankomende week weleens weer voor stijgende GOUDprijzen kunnen gaan zorgen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 7 april 2013

GOUD en zilver report (Week 14)

Het nieuws uit de GOUD- en zilvermarkt, plus de prijsontwikkeling van de week. Ieder weekend samengevat op Marketupdate.nl

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

Marc Faber over centrale banken, GOUD en kunst

Hieronder, via GOUDvergelijken.nl, de meest actuele podcast van GoldMoney. Marc Faber, bekend van zijn Boom, Gloom and Doom Report, is te gast en praat onder andere over geldcreatie, centrale banken, bezittingen, GOUD en kunst. Het feit dat steeds minder mensen de banken vertrouwen, baart Dr. Doom zorgen. Hij denkt dat overheden in de toekomst zich steeds vaker tot de burger gaan richten, zoals we ook hebben gezien in Cyprus. De banken zelf ondervinden afgelopen tijd overigens veel problemen, de oorzaak is schijnbaar cyberterreur. Internetbankieren en iDeal deden het niet, er stonden rare bedragen op rekeningen, en betalingen konden niet worden verwerkt. Vooral de ING heeft last van blackouts en ondanks dat de bank vrijdag liet weten dat de problemen waren verholpen, gaan de zogenoemde zogenoemde DDoS-aanval zaterdag gewoon door.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$