Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4986 tot 4990
Bron: deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Geen GOUD voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Is de Federal Reserve de wanhoop nabij?

De manipulatie van de GOUDprijs is in feite illegaal, maar aangezien het gebeurt in opdracht van de Amerikaanse overheid, wordt het door de vingers gezien. Als GOUD geen bedreiging was van de dollar, zou de prijs ook niet gemanipuleerd moeten worden. De Federal Reserve is vermoedelijk de wanhoop nabij aldus 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

GOUD is een politiek spel geworden

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de GOUDprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Japanse staatsobligaties diep in het rood

Gisteren stegen de koersen van Japanse staatsobligaties, aandelen en GOUD als gevolg van het stimuleringsprogramma dat de Bank of Japan aankondigde. Helaas was de vreugde van korte duur, want de rente op de 10 jaars staatsobligatie steeg vandaag van 34 naar meer dan 60 basispunten! Een gevaarlijke beweging voor een land dat meer dan 200% schuld/GDP heeft.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

GOUDprijs onderuit terwijl de vraag niet aan te slepen is

Volgens beleggingsspecialist Maarten Verheyen is er de afgelopen week 3 tot 4 keer meer GOUD verkocht dan de weken ervoor. Hij constateert dat de interesse voor GOUD er opééns weer is. Hij zegt: “Dan spreken we alléén nog maar over Nederland en België. Dan kan je je voorstellen hoe druk de GOUDhandelaren in Griekenland en Spanje het vandaag hebben”? Hij verbaast zich erover dat, gezien de vraag naar GOUD, de prijzen van GOUD en zilver vallen als een baksteen. “Spaarders zetten hun bankrekening om in GOUD, maar op de financiële markten gaat de prijs keihard onderuit”! Omdat het GOUD niet aan te slepen is zou de prijs ervan moeten stijgen, maar het tegenovergestelde gebeurt. Dat kan volgens Verheyen alléén maar omdat iemand die markt naar zijn hand zet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$