Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4986 tot 4990
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Veiling van GOUD door Vietnamese centrale bank geen succes

De Vietnamese centrale bank probeerde onlangs GOUD te veilen, in een poging de GOUDprijs in Vietnam omlaag te krijgen. Een GOUDbaartje is in dit land veel duurder dan in andere landen. De veiling mislukte omdat het startbod veel te hoog was.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Saoedi-Arabië overweegt verlaging importheffing op GOUD

Het koninkrijk Saoedi-Arabië overweegt de importheffing op gezuiverd GOUD te verlagen van 5% naar 2%. Door deze verlaging moet de GOUDmarkt efficiënter worden en de concurrentie toenemen. Door de verlaging komt de importheffing op GOUD weer op gelijk niveau met de andere Golfstaten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Wat is Bitcoin nu eigenlijk?

In de nadagen van de debacle in Cyprus steeg de waarde voor een Bitcoin naar ongekende hoogtes. Er werd hier en daar al gezegd dat Bitcoin de laatste veilige haven is of zelfs al het nieuwe GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Video met Willem Middelkoop: Dit is het beste moment voor GOUD- en zilvermijnen sinds 2000

Willem Middelkoop is de meest bekende GOUDexpert in de lage landen. In dit interview vertelt hij onder andere hoe hij in de GOUDbusiness terecht gekomen is, waarom de GOUDprijs verder zal stijgen en vooral waarom hij ervan overtuigd is dat dit hét moment is om GOUD- en zilvermijnaandelen te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Schattenjacht in het echt: miljonair heeft GOUDschat van 2 miljoen verstopt

Neen, dit verhaal is geen aprilgrap en ook geen sprookje maar levensecht. De Amerikaanse miljonair Forrest Fenn (82) wil de wereld laten delen in zijn rijkdom, maar je moet er wel iets voor overhebben. In de bergen rond Santa Fe heeft de bejaarde weldoener een GOUDschat met een waarde van zo'n 2 miljoen dollar (zo'n 1,6 miljoen euro) verstopt. Om de locatie te achterhalen, moeten GOUDzoekers eerst een raadselachtig gedicht ontcijferen. Fenn houdt het spannend en lost af en toe nieuwe tips. In onderstaand filmpje lost hij alvast dat de schat verstopt is op 5.000 voet (ongeveer 1.525 meter) boven de zeespiegel Zo blijft de VS nu al een tijdje in de ban van de schattenjacht in het echt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$