Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 4996 tot 5000
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Jim Sinclair pleit voor GOUDmijnaandelen

Jim Sinclair houdt een pleidooi voor de GOUDmijnaandelen. In zijn recentste nieuwsbrief haalt hij aan dat het uiterst dom zou zijn om nu GOUDmijnaandelen te verkopen. Als je investeert in de juiste GOUDmijnen, kunnen er alleen maar hogere koersen volgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

5 basisregels om te beleggen in GOUD

Voor vele beleggers in GOUD is het al anderhalf jaar nagelbijten. De fundamenten voor een hogere GOUDprijs zijn meer dan ooit aanwezig en toch beweegt de GOUDprijs amper, we staan zelfs al bijna 20 % onder de topkoers van in 2011. Voor wie gelooft in de fundamenten voor een hogere GOUDprijs in de toekomst, kunnen deze 5 basisregels een goede houvast zijn.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

3 grafieken die aantonen dat GOUD de slechtste investering van 2013 is

De langste GOUDrally sinds het einde van Wereldoorlog I lijkt ten einde. GOUD kende zijn slechtste jaarstart in ruim 25 jaar. Institutionele beleggers zoals John Paulson, wiens GOUDfonds dit jaar al 18% lager noteert, en George Soros, die zijn GOUDvoorraad dumpt, voorspellen weinig goeds. Wanneer grote beleggers eruit stappen, duurt het meestal niet lang voor de rest volgt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Lady Gaga in een GOUDen rolstoel

Lady Gaga heeft een GOUDen rolstoel laten bouwen voor haar herstelperiode. Een maand geleden onderging ze een heupoperatie. Weet Lady Gaga GOUD beter op waarde te schatten dan menig econoom? Of is het gewoon een stunt om haar imago te versterken?

Bron:
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar GOUD

Sinds de onafhankelijkheid van Zuid-Soedan is GOUD het belangrijkste exportproduct van Soedan. Dagelijks zoeken 750 duizend Soedanezen in 106 verschillende kleinschalige mijnen naar het gele metaal, waarvan de opbrengst gebruikt wordt om in levensonderhoud te voorzien. Voorheen was ruwe olie het belangrijkste exportproduct, maar sinds het zuiden van Soedan onafhankelijk is geworden heeft GOUD deze rol overgenomen. De meeste olie werd namelijk gewonnen in het gebied dat nu Zuid-Soedan heet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$