EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 3 artikelen gevonden met het woord goudkoers.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUDKOERS

Geplaatst op: vrijdag 11 maart 2016

Hogere GOUDKOERS stuwt goudreserve Rusland naar 15%

De waarde van de Russische goudvoorraad bereikte in februari een record van meer dan $57 miljard, wat betekent dat de centrale bank voor het eerst meer dan 15% van haar totale reserves in goud heeft. Het goud van Rusland werd in februari $5,89 miljard meer waard, wat voor een belangrijk deel toegeschreven kan worden aan de stijging van de GOUDKOERS.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

Goudvoorraad China groeit naar $71 miljard

De totale waarde van de Chinese goudvoorraad bereikte in februari een recordniveau van $71 miljard, tegenover $63,75 miljard in januari. De stijging is voor het grootste deel toe te schrijven aan de hogere GOUDKOERS, maar er werd vorige maand ook edelmetaal aan de reserve toegevoegd.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Deutsche Bank: Het is tijd om goud te kopen

De GOUDKOERS is dit jaar al flink gestegen, maar volgens analisten van Deutsche Bank is het nog steeds gerechtvaardigd om goud te kopen. Toenemende stress in het financiële systeem, de dreigende toename van het aantal wanbetalingen op bedrijfsleningen in de Verenigde Staten en het risico van een scherpe waardedaling van de Chinese munt zijn volgens analisten van de bank reden om veilige havens op te zoeken.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Beleggers verliezen vertrouwen in centrale banken

De stijging van de GOUDKOERS wordt gedreven door beleggers die het vertrouwen in centrale banken beginnen te verliezen, zo stelt Jake Klein van goudmijnbedrijf Evolution Mining in een interview met Bloomberg. Hij ziet dat steeds meer beleggers twijfelen aan de capaciteiten van centrale banken om de economische problemen van deze tijd aan te pakken en die om deze reden goud kopen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Chinezen kopen meer goud door stijging GOUDKOERS

Ook in China heeft de stijging van de GOUDKOERS een run op beleggingsgoud ontketend, zo verklaarde een woordvoerder van de World Gold Council tegenover Reuters. Dit jaar was de belangstelling voor goudbaren en gouden munten in China zelfs groter dan voor sieraden, een uitzonderlijke situatie.

Lees verder op Hollandgold
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs