Nieuws / Artikelen met het woord

goudkoorts

35 artikelen gevonden. Artikel 6 tot 10
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Chinese GOUDKOORTS bereikt piek

China is vorig jaar de grootste goudmarkt ter wereld geworden. De Chinezen gingen zoals verwacht voorbij India, dat decennialang het grootste goudconsumerende land was. Dat blijkt uit een gepubliceerde studie van de World Gold Council.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Goud is in China gewoon geld

Wellicht vormt het gegeven dat in China goud ‘gewoon’ als geld wordt beschouwd, terwijl het Westen hier duidelijk anders tegenaan kijkt, een reden voor de GOUDKOORTS in China. Hoog tijd voor een cultuuromslag?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GOUDKOORTS slaat toe in Maleisië

De GOUDKOORTS slaat ook onverbiddelijk toe in Maleisië. De vraag naar het edelmetaal is zo hoog in het Aziatische land, dat de Maleisische beurs per 7 oktober de handel toelaat in goud futures.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Infographic: De Chinese GOUDKOORTS

De Chinese GOUDKOORTS heeft toegeslagen, want China heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot de grootste goudmarkt ter wereld. Het land importeert meer goud dan India en haalt daarnaast ook meer goud uit de grond dan ieder ander land. De Chinezen willen zoveel mogelijk goud verzamelen. Deze infographic geeft een tijdlijn van de belangrijkste ontwikkelingen.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

GOUDKOORTS in Paraguay

Een gat in de grond is niet zo spannend, maar dat verandert snel als er een gouden schat te vinden is. Ongeveer 20 kilometer buiten de hoofdstad van Paraguay zoekt men koortsachtig naar een vermeende schat ter waarde van $453 miljoen. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er op de betreffende locatie veel goud begraven is door Francisco Solano López, een oude president die in de 19e eeuw aan de macht was in het Zuid-Amerikaanse land.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$