EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 0 artikelen gevonden met het woord goudkoorts.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUDKOORTS

Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Chinese GOUDKOORTS bereikt piek

China is vorig jaar de grootste goudmarkt ter wereld geworden. De Chinezen gingen zoals verwacht voorbij India, dat decennialang het grootste goudconsumerende land was. Dat blijkt uit een gepubliceerde studie van de World Gold Council.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Goud is in China gewoon geld

Wellicht vormt het gegeven dat in China goud ‘gewoon’ als geld wordt beschouwd, terwijl het Westen hier duidelijk anders tegenaan kijkt, een reden voor de GOUDKOORTS in China. Hoog tijd voor een cultuuromslag?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

GOUDKOORTS slaat toe in Maleisië

De GOUDKOORTS slaat ook onverbiddelijk toe in Maleisië. De vraag naar het edelmetaal is zo hoog in het Aziatische land, dat de Maleisische beurs per 7 oktober de handel toelaat in goud futures.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Infographic: De Chinese GOUDKOORTS

De Chinese GOUDKOORTS heeft toegeslagen, want China heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot de grootste goudmarkt ter wereld. Het land importeert meer goud dan India en haalt daarnaast ook meer goud uit de grond dan ieder ander land. De Chinezen willen zoveel mogelijk goud verzamelen. Deze infographic geeft een tijdlijn van de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

GOUDKOORTS in Paraguay

Een gat in de grond is niet zo spannend, maar dat verandert snel als er een gouden schat te vinden is. Ongeveer 20 kilometer buiten de hoofdstad van Paraguay zoekt men koortsachtig naar een vermeende schat ter waarde van $453 miljoen. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er op de betreffende locatie veel goud begraven is door Francisco Solano López, een oude president die in de 19e eeuw aan de macht was in het Zuid-Amerikaanse land.

Lees verder op marketupdate.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs