EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudmarkt.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUDMARKT

Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Australië stuurt duizenden goudstaven naar New York

De grootste smelterij van Australië heeft de productie van goudstaven flink opgeschroefd om de Amerikaanse GOUDMARKT te bedienen. Duizenden goudstaven gaan op het vliegtuig voor een vlucht van ruim 18.000 kilometer naar New York, waar de prijs van goudfutures nog steeds hoger is dan de spotprijs.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Grafiek: Dit belangrijke goudmijnaandeel is uitgebroken

De goudprijs zit al sinds de zomer van 2018 in de lift. Aanvankelijk wist de goudprijs weinig te profiteren van de coronaonrust. Tijdens de afgelopen weken zijn de goudstieren echter teruggekeerd op het speelveld. En ook de GOUDMARKT lijkt de opwaartse trend nu te pakken te hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

GOUDMARKT ontregeld door gebrek aan liquiditeit

Een gebrek aan liquiditeit in de internationale GOUDMARKT zorgt voor merkwaardige bewegingen in de goudprijs. Zo lag de goudprijs op de beurs in New York dinsdag ongeveer $50 per troy ounce hoger dan in Londen. Onder normale omstandigheden is dat verschil hooguit een paar dollar, maar door gebrek aan arbitrage lopen de prijzen verder uit elkaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Rusland stopt met goud kopen

Rusland stopt met goud kopen via de binnenlandse GOUDMARKT, zo schrijft de centrale bank in een verklaring op haar website. Voor toekomstige goudaankopen wacht de centrale bank de ontwikkelingen op de financiële markten af. Vorig jaar kocht Rusland al veel minder goud dan in voorgaande jaren. Met deze maatregel kan Rusland de druk op de internationale GOUDMARKT verlichten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Wat is er aan de hand met de goudprijs?

Deze week zagen we een opmerkelijke beweging in de GOUDMARKT. Op dinsdag was de goudprijs op de beurs in New York namelijk $70 per troy ounce hoger dan in Londen, het grootste prijsverschil in veertig jaar. Deze prijzen lopen wel vaker uit elkaar, maar onder normale omstandigheden stappen handelaren in de markt om dit verschil weg te werken. Dat gebeurde nu niet, met als gevolg twee verschillende goudprijzen en krapte in de GOUDMARKT in New York. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs