EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudmarkt.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUDMARKT

Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Beurzen stijgen en krapte in de GOUDMARKT

De Federal Reserve ging maandag all-in met haar aankondiging om onbeperkt staatsobligaties op te kopen. Deze bazooka moet de markt geruststellen, maar op verschillende onderdelen van de financiële markten is de stress nog niet verdwenen. De beurzen schoten dinsdag omhoog, maar ondertussen droogt de liquiditeit verschillende hedgefondsen en obligatiefondsen op.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2020

De GOUDMARKT wordt nog steeds onderdrukt/De weg die elke fiatmunt volgt

Rob Kirby (Canada, 1960) startte na zijn universitaire studie een carrière bij verschillende beurshuizen en effectenmakelaars. Tot hij een soort aha-erlebnis ondervond en van een ongelovige (‘disbeliever’) een gelovige is geworden (‘believer’). Een ware goldbug, goudkever. In 2004 nam hij ontslag om zich aan het schrijven te wijden. Over goud uiteraard maar ook over de markten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

De GOUDMARKT beschikt over een potentieel van minstens 30%

De goud- en zilverprijs moesten gisteren verrassend genoeg een pas op de plaats maken. Ondanks het feit dat de wereldwijde beurzen geconfronteerd werden met een nieuwe beursdaling, leverden ook de edelmetalen waarde in. De zilverprijs stond op een gegeven moment zelfs 4% lager. Een belangrijke grafiek laat zien dat de GOUDMARKT beschikt over een potentieel van minstens 30%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

World Gold Council: “Centrale banken blijven goud kopen”

Centrale banken kochten vorig jaar 650 ton goud, bijna evenveel als het record van een jaar eerder. Ondanks de hoge goudkoers blijven verschillende landen hun goudreserves uitbreiden ter diversificatie van hun reserves. Volgens Juan Carlos Artigas van de onderzoeksafdeling van de World Gold Council zal deze trend ook dit jaar aanhouden. In een interview met Kitco geeft hij toelichting op de laatste cijfers over de GOUDMARKT.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2020

Gaan de goudmijnaandelen eindelijk uitbreken?

Tijdens de sell-off op de aandelenmarkten eind 2018 wisten de goudmijnaandelen goede zaken te doen. Op het moment dat de paniek immers losbarst, gaan beleggers opzoek naar veiligheid. En goud wordt al decennialang gezien als een veilige investering. Opvallend genoeg kende de GOUDMARKT ook een goed 2019.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs