EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudmarkt.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOUDMARKT

Geplaatst op: maandag 30 september 2019

Moeten we de GOUDMARKT de komende tijd mijden?

Afgelopen week sloot de goudprijs de week lager af. Het begint er steeds meer op te lijken dat de goudstieren toe zijn aan een gezonde ‘adempauze’. Tijdens de afgelopen maanden hebben de goudstieren zich flink moeten inspannen en goudbeleggers moeten rekening houden met een terugval.

Dat tijdens de afgelopen maanden de interesse in goud is opgelaaid is niet vreemd te noemen. De politieke en economische onzekerheid in de wereld is immers toegenomen en als gevolg daarvan hebben beleggers behoefte aan veilige havens. Juist in die tijden weten de edelmetalen vaak te ‘outperformen’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Grafiek: Staat zilver aan de vooravond van een gigantische prijsstijging?

De edelmetalen wisten tijdens de voorbijgaande weken goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs een maand geleden opwaarts uit te breken en ook de zilverprijs lijkt aan de vooravond te staan van een opwaartse uitbraak. En die potentiële uitbraak mogen beleggers niet uit het oog verliezen.

Een jaar geleden waren er maar weinig beleggers te vinden die geïnteresseerd waren in edelmetalen. Door de tegenvallende prestaties van de edelmetalen hadden veel beleggers het vertrouwen er in verloren. Tijdens de afgelopen maanden is die trend voorzichtig aan gedraaid. Met name de GOUDMARKT is voor veel beleggers ineens weer interessant geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Het komende decennium is in het voordeel van de goudprijs

Op dit moment wordt er hoofdzakelijk gesproken over de geweldige prestatie van de aandelenmarkten dit jaar. Een groot deel van de media geeft vandaag de dag geen enkele aandacht meer aan de bewegingen binnen de GOUDMARKT. Toch weet de goudprijs tot nu toe dit jaar beter te presteren dan heel wat beurzen. En ook het aankomende decennium ziet er fantastisch uit voor het gele edelmetaal.

De goudprijs noteert op dit moment ruim 10% hoger dan de slotstand van 2018. Gezien de geweldige prestatie van de meeste aandelenmarkten is de prestatie bij de goudprijs wel bijzonder te noemen. Over het algemeen weet de goudprijs namelijk juist goede zaken te doen indien de beurzen onder druk staan. Toch is daar op dit moment geen sprake van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

LMBA: "Goud meer liquide dan staatsobligaties"

Goud is meer liquide dan de meeste staatsobligaties en heeft daarom geen risicoweging nodig. Dat concludeert de Londen Bullion Market Association (LBMA) op basis van nieuwe cijfers over de GOUDMARKT. Volgens de organisatie is het onterecht dat het edelmetaal dezelfde behandeling krijgt als andere grondstoffen, omdat goud aan de hoogste liquiditeitseisen voldoet.

[...]

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Dit is het koersdoel voor goud…

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische beursweek. Voor de edelmetalen was deze week misschien nog wel mooier. Zo wist de goudprijs bijvoorbeeld opwaarts uit te breken. En deze uitbraak kan een kantelpunt zijn voor de GOUDMARKT.

De goudprijs wist tijdens de afgelopen handelsweek te profiteren van het gewijzigde monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De grootste stijging vond echter tijdens de handelssessie van donderdag plaats. Toen wist het gele edelmetaal met ruim 3% in waarde te stijgen. En een dergelijke stijging hebben we de afgelopen tijd niet eerder gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs