Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bizarre goudtransacties doen wenkbrauwen fronsen: wie manipuleert de GOUDPRIJS?

Bizar verhaal: Vrijdag werd op 10 minuten tijd maar liefst 4 miljoen ons goud, goed voor 8 miljard dollar, plots verkocht. Wie precies wat verkocht en aan wie is niet duidelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat de GOUDPRIJS alweer flink gemanipuleerd wordt door de fiat-maffia.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van palladium in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van palladium zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals goud, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van palladium steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de GOUDPRIJS tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce palladium ligt nu rond de $950,-.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de GOUDPRIJS opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

GOUDPRIJS klaar voor snelle, forse stijging

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDPRIJS zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Daarom even een update. We kijken eerst even naar de koersgrafiek.

[... ...]

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale goudvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele GOUDPRIJS een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$