Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 51 tot 55
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

Grootste daling GOUDPRIJS sinds november

De GOUDPRIJS heeft deze week de grootste daling laten zien sinds de verkiezing van Donald Trump begin november vorig jaar. In vijf dagen tijd zakte de prijs van het edelmetaal met 4%, van €37.409 naar ongeveer €35.900 per kilogram.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

GOUDPRIJS omlaag na verkiezingsuitslag Frankrijk

De GOUDPRIJS opende maandagochtend ruim 2,5% lager, nadat bekend was geworden dat de Franse president Macron de meeste stemmen had gehaald in de eerste verkiezingsronde. Hij neemt het in de tweede ronde op 7 mei op tegen de tweede populairste kandidaat van de verkiezingen, Le Pen van het Front National. Emmanuel Macron wist bijna 24% van de stemmen voor zich te winnen, tegenover een kleine 22% voor de eurosceptische Marine Le Pen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Analisten voorzien stijging GOUDPRIJS naar $1350 per troy ounce

De GOUDPRIJS zou als gevolg van de geopolitieke spanningen in Syrië en Noord-Korea verder kunnen oplopen tot $1.350 per troy ounce, zo verwacht grondstoffenanalist Phillip Streible van RJO Futures. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de verwachting van meer renteverhogingen door de Federal Reserve een neerwaartse druk geeft op de GOUDPRIJS, maar dat dit effect momenteel overschaduwd wordt door geopolitieke ontwikkelingen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan goud en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de GOUDPRIJS noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Goud staat aan de vooravond van iets groots

De GOUDPRIJS kende vorige week een zeer krachtig herstel. We schreven eerder al dat de GOUDPRIJS nu op een kritiek niveau aanbeland is. Hoewel op korte termijn de kans groter is op een consolidatie dan een verdere uitbraak, lijkt het gele edelmetaal op lange termijn aan de vooravond te staan van iets magisch.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$