Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 51 tot 55
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

GOUDPRIJS stijgt na raketaanval op Syrie

De GOUDPRIJS bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en goud hoger na raketaanval VS in Syrië

De olie- en GOUDPRIJS gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Goud en zilver komen OPNIEUW goed uit de startblokken

Voor de edelmetalen was het eerste kwartaal van het jaar opnieuw een schot in de roos. Terwijl de GOUDPRIJS met bijna 10% in waarde wist te stijgen, wist de zilverprijs de kroon te spannen met een prijsstijging van bijna 15%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Is dit het moment om te kiezen voor zilver?

Afgelopen woensdag heeft de Amerikaanse centrale bank besloten om een nieuwe rentestap van 0,25% door te voeren. Op de markten werd deze beslissing goed ontvangen. Met name in de goudmarkt was er sprake van een ‘feestje’.

De GOUDPRIJS wist woensdag al flink in waarde te stijgen, maar ook de laatste twee handelsdagen wist het gele edelmetaal goede zaken te doen. Ook het ‘kleine broertje’ van goud, zilver, wist te profiteren van het rentebesluit van de Fed.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

GOUDPRIJS stijgt na renteverhoging Federal Reserve

De GOUDPRIJS bereikte donderdag het hoogste niveau van de week, nadat de Federal Reserve voor de tweede keer in drie maanden de rente verhoogde. De centrale bank verhoogde de rente zoals verwacht met 25 basispunten, naar een bandbreedte van 0,75% tot 1%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$