EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 501 tot 505 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 15 januari 2016

2 factoren die bepalen of 2016 een game changer wordt voor goud of niet

Goed nieuws voor beleggers in goud: je moet dit jaar maar twee factoren in het oog houden om te weten of de koers van goud nog eens gaat stijgen of niet. 2015 was het derde opeenvolgende jaar dat de GOUDPRIJS in het rood eindigde. Komt er dit jaar een vier op een rij of een trendbreuk?

Goed nieuws voor beleggers in goud: je moet dit jaar maar twee factoren in het oog houden om te weten of de koers van goud nog eens gaat stijgen of niet. 2015 was het derde opeenvolgende jaar dat de GOUDPRIJS in het rood eindigde. Komt er dit jaar een vier op een rij of een trendbreuk?

Veel zal afhangen van de Amerikaanse dollar, gestuurd door het beleid van de Federal Reserve. Een andere belangrijke factor om in het oog te houden is inflatie, gestuurd door de olieprijs.

Een stijgende Amerikaanse dollar zonder inflatie is een worst case scenario voor de GOUDPRIJS en resulteert  onvermijdelijk in een nieuw verlies jaar. In de meeste andere scenario’s is de kans groot dat er nieuwe groene scheuten ontstaan op de goudmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 januari 2016

GOUDPRIJS gaat hard stijgen volgens Obligatiekoning

De GOUDPRIJS zal op korte termijn hard stijgen volgens obligatiekoning Gundlach. Hij voorziet een stijging van.......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Het werkelijke goudsentiment spreekt boekdelen

Nadat goud vorige week 5 dagen op rij wist te winnen klom het boven de $1100, het hoogste niveau in negen weken tijd. De rally bewijst dat onder beleggers goud nog steeds als veilige haven wordt beschouwd. Na die prijssprong vorige week zagen goud ETF’s een massale toestroom, dit bevestigt een verschuiving in de houding van beleggers ten opzichte van het edelmetaal.

De “edelmetaal rally” begin 2016 gebeurde te midden van een malaise in de aandelenmarkt en beleggers startten daarmee de grootste drie-daagse aankoopmanie in goud ETF’s in een jaar tijd. Terwijl de GOUDPRIJS deze week weer gedaald is, kopen beleggers nog steeds de goud ETF’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

ABN Amro minder somber over GOUDPRIJS

De ABN Amro is wat minder somber geworden over GOUDPRIJS, dat schrijft analist Georgette Boele in haar wekelijkse rapport over de edelmetalen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Het meest vermadelijke "goedje"

‘Gold looses luster for third straight year as investors sell’. Dat stond op 31 december j.l. op Bloomberg te lezen. De schrijver was kennelijk vergeten dat de GOUDPRIJS zich al sinds september 2011 in een neerwaartse spiraal bevindt en bepaald niet omdat beleggers verkopen! Voorts werd gemeld dat het goud zich sinds het jaar 2000 in de langste glijvlucht beweegt. Ook dat is niet juist want de langste glijvlucht deed zich voor na het hoogtepunt van $856 in januari 1980 en duurde tot het jaar 2000 toen de GOUDPRIJS was teruggevallen tot het bedenkelijke niveau rond $250 gelijk aan een val van ruim 70%.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs