Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 561 tot 565
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

GOUDPRIJS stijgt licht na tegenvallend banencijfer VS

Er kwamen in de maand juni 223.000 banen bij, terwijl analisten rekenden op een banengroei van 233.000. Een andere tegenvaller was dat het gemiddelde inkomen niet omhoog ging, terwijl op een kleine stijging van 0,2% werd gerekend. Ook het banencijfer van de maand mei werd behoorlijk naar beneden bijgesteld, van de oorspronkelijke 280.000 naar 245.000 nieuwe banen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

GOUDPRIJS immuun geworden voor geopolitieke ontwikkelingen?

Het is enigszins verwonderlijk dat er bronnen zijn die melding maken van een stijgende GOUDPRIJS waaraan de ontwikkelingen rondom Griekenland ten grondslag liggen.

De website barrons.com bracht enkele goudmijnaandelen in beeld die een voortreffelijke stijging neerzette wegens het getouwtrek door Europa en Griekenland. De oorzaak zou wellicht beter gevonden kunnen worden als men de ontwikkeling van de Australische dollar afzet tegenover die van Amerika. Dit jaar al is de Australische dollar met zeven procent gedaald ten opzichte van de wereld reservemunt van Amerika.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Goudkoppeling aan Chinese yuan reëler dan u denkt

Naast het feit dat er al concrete plannen zijn om de GOUDPRIJS fixing ook in yuan te gaan lanceren, overweegt de Chinese centrale bank nu zelfs de nationale munt te gaan dekken door goud.

Bron: Slimintrading.com
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Hoelang gaat goud nog saai zijn?

Op 1 januari 2015 betaalde je voor 1 ounce goud $1172. Dat is tevens de GOUDPRIJS op het moment van schrijven. Goud is saai en dat heeft met verschillende factoren te maken.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 juni 2015

“Blijf long op goud en goudmijnaandelen”

Veel mensen zien de aanstaande renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve, de lage inflatie van vandaag de dag en de mogelijkheid van een dollar die sterk blijft, als factoren die de zwakke GOUDPRIJS ondersteunen. Dit is een vrij conventionele gedachte, die goudbugs gek maakt en ook door veel traditionele en bearishe analyses ondersteund wordt. Een van de partijen die hier zo over denkt, is bijvoorbeeld Goldman Sachs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$