Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2611 artikelen gevonden. Artikel 586 tot 590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Angst voor Grexit stuwt goud nog dit jaar naar 1400 dollar

De goudmarkt ziet tot nu toe nog weinig beleggers vluchten naar de veilige goudhaven ondanks de onrust die er momenteel heerst rondom Griekenland. Toch kan daar wel eens snel verandering in komen. De kans dat Griekenland de eurozone zal verlaten, helpt de GOUDPRIJS nog richting het einde van het jaar op naar de 1400 dollar per ounce, zo stelt Capital Economics.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 16 april 2015

Hedgefondsen verdubbelen Goud posities

Hedfondsen en speculanten hebben hun long posities in goud verdubbeld. De GOUDPRIJS worstelt momenteel met het niveau van $1200 per troy ounce. Afgelopen maand bewoog goud zich tussen de bandbreedte van $1150 en $1214.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 april 2015

Market Update (16 april 2015)

Persconferentie ECB ruw verstoord door jongedame met een boodschap, ondernemers kunnen vermogensrendementsheffing ontlopen door spaargeld in hun bedrijf onder te brengen en IMF zegt dat we ons moeten voorbereiden op een liquiditeitsschok. Verder in het nieuws: Amerikaanse schalie-industrie op haar retour, Japan passeert China als grootste bezitter van Amerikaanse staatsobligaties, Russische roebel terug op het hoogste niveau sinds november vorig jaar en nog drie banken sluiten zich aan bij nieuwe elektronische GOUDPRIJS fixing.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

Notering GOUDPRIJS in 3 getallen dit jaar realistisch

Na het grote dieptepunt van de zomer 2013, toen de prijs voor een troy ounce terug viel onder de $1.200, is het niet meer goed gekomen met de GOUDPRIJS. Het ging absoluut hard omdat negen maanden voordien de GOUDPRIJS nog zelfs dicht tegen de $1.800 aanleunde. Een ineenstorting was geboren.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

India importeerde in maart 125 ton goud

India heeft in maart 2015 ton goud geïmporteerd, zo berichtten diverse Indiase media afgelopen vrijdag. Het is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de 60 ton goud die India in dezelfde maand van vorig jaar importeerde. De toename is grotendeels te verklaren door het Hindu festival Akshay Tritiya dat in maart gehouden werd en door de relatief gunstige GOUDPRIJS in de Indiase roepie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$