Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 591 tot 595
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Valt GOUDPRIJS terug naar $ 1.000? Dat kan!

Na een zeer sterk begin van 2015 heeft de GOUDPRIJS alle winst al weer prijsgegeven. Fundamenteel blijft het plaatje kloppen voor een hogere GOUDPRIJS op lange termijn maar op korte termijn zit een daling naar $ 1.000 of zelfs nog lager er nog steeds in, aldus Jesse Colombo van Forbes.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

GOUDPRIJS: Wat hebben de Fed en de ECB afgesproken?

Gaat de GOUDPRIJS zakken onder de $1.000 door rentebesluiten van de Fed?

De ECB en de Fed lijken hun rollen volledig te hebben omgedraaid. Waar Draghi volledig los gaat, lijkt Yellen steeds strikter te worden. De euro zakt steeds dieper weg ten opzichte van de dollar die nu zelfs door het dak van 100 punten is geschoten op de dollar index. Hoe zal de GOUDPRIJS hierop reageren?

[...]

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 13 maart 2015

Is maart een goede maand om goud te kopen?

We weten dat de GOUDPRIJS in het najaar meestal stijgt, omdat de markt dan aantrekt door seizoensgebonden vraag vanuit India. Maar hoe presteerde goud de afgelopen decennia in de eerste maanden van het jaar? Casey Research maakte een grafiek van de gemiddelde ontwikkeling van de goudkoers per maand en dat ziet er als volgt uit.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Renteverhoging FED niet voor maart 2016

Renteverhoging FED niet voor maart 2016 11 maart 2015 in Macro Nieuws

Renteverhoging FED niet voor maart 2016 zo stellen economen van Morgan Stanley. De gemiddelde verwachting in de markt is dat de FED de rentetarieven deze zomer zal verhogen hetgeen de Amerikaanse Dollar verder zal laten stijgen. Een sterkere Dollar heeft negatief effect op de GOUDPRIJS en zilverprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 maart 2015

“Goudmarkt-investeerders zitten volledig in cash”

De meeste indicatoren om de goudmarkt te timen, tonen geen extreem pessimisme of wanhoop en lijken daarmee, ondanks een aantal sombere weken voor het gele edelmetaal, te wijzen op een bodem voor de prijzen van goud. Dat stelt Mark Hulbert, columnist bij Marketwatch, die al 35 jaar de adviezen van 160 financiële nieuwsbrieven volgt.

Hoewel de GOUDPRIJS op een piek van zo’n 10 procent heeft gestaan dit jaar, is die winst inmiddels weer verdampt, waarmee het edelmetaal weinig bevredigend is geweest voor beleggers dit jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$