Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 631 tot 635
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Waarom goud niet teleurstellend is

De prijs van goud had dit jaar een vliegende start. Inmiddels staat het gele edelmetaal nog maar op een klein plusje voor dit jaar. Ondanks dat de GOUDPRIJS dus weinig bevredigend is voor beleggers op dit moment, is het edelmetaal toch allerminst teleurstellend, zegt Rick Rule, van Sprott Asset Management, in gesprek met Kitco.

‘Er zijn veel mensen met verschillende verwachtingen van goud. Voor mij is goud echter niet teleurstellend’, zegt Rick Rule. Hij wijst daarbij op het volgende voorbeeld: ‘Ik heb een kamer gezien bij motel 6 waar je vroeger voor een ounce goud 6 nachten kon verblijven. Inmiddels koopt diezelfde ounce je daar 16 overnachtingen. En dat is precies wat goud moet doen.’

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Market Update (10 maart 2015)

Euro zakt naar laagste niveau in 12 jaar, Denemarken weet valutaspeculanten op afstand te houden, OPEC moet olieproductie niet terugschroeven en GOUDPRIJS in dollar naar laagste niveau in drie maanden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDPRIJS verder onder druk

De GOUDPRIJS daalde dinsdag tot het laagste peil in drie maanden en is bezig met de langste verliesreeks in bijna twee jaar.

De prijsdruk komt voort uit een sterkere dollar en speculatie op een eerder dan verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, vanwege de aantrekkende economie.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDPRIJS zal stijgen naar $1550

GOUDPRIJS richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in Goud

GOUDPRIJS heeft de laatste jaren last van een negatief sentiment. De daling in de GOUDPRIJS sinds 2011 van ruim 38% heeft de belangstelling onder beleggers negatief beïnvloed. Analist Francisco Blanch van Bank of Amerika Merrill Lynch verwacht dat de GOUDPRIJS in de loop van dit jaar onder druk kan komen te staan wanneer de FED de rente zal verhogen. Blanch denkt dat de GOUDPRIJS de komende drie maanden een neerwaarts risico heeft en dat we het niveau van $1100 per troy ounce kunnen gaan zien. Maar over een periode van 2 tot 3 jaar verwacht Blanch een verbetering van het sentiment voor goud gekoppeld aan een hogere prijs.

De analist geeft aan dat de winst van januari verloren is gegaan door de sterkere Dollar. De Dollar steeg in verband met de verwachte renteverhoging door de FED. Blanch baseert zijn positieve visie voor goud op lange termijn op 2 factoren.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 7 maart 2015

GOUDPRIJS en Euro omlaag na sterk banencijfer

GOUDPRIJS en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

GOUDPRIJS en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$