EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 641 tot 645
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

GOUDPRIJS en Euro omlaag na sterk banencijfer

GOUDPRIJS en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

GOUDPRIJS en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

GOUDPRIJS en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Aanbod sloopgoud ook in 2015 beperkt

Het aanbod van sloopgoud zal dit jaar niet veel hoger zijn dan in het afgelopen jaar, zo schrijft de Boston Consulting Group in een rapport voor de World Gold Council. Het consultancybureau deed onderzoek naar de markt voor sloopgoud en concludeerde dat het aanbod sterk beïnvloedt wordt door enerzijds de GOUDPRIJS en anderzijds de toestand van de wereldeconomie. Op basis van deze indicatoren oordeelt de Boston Consulting Group dat het aanbod van sloopgoud ook dit jaar relatief laag zal uitvallen.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

De dubbele goudstandaard van De Nederlandse Bank

In december 2014 berichtte het Financieel Dagblad (FD) dat De Nederlandse Bank (DNB) €4,8 miljoen schadevergoeding moest betalen aan het pensioenfonds voor de Vereenigde Glasfabrieken (SPVG).

In december 2014 berichtte het Financieel Dagblad (FD) dat De Nederlandse Bank (DNB) €4,8 miljoen schadevergoeding moest betalen aan het pensioenfonds voor de Vereenigde Glasfabrieken (SPVG).

De rechter oordeelde dat DNB het pensioenfonds niet had mogen verplichten om zijn beleggingen in goud af te bouwen. Het FD wist te melden dat de SPVG zijn belang in goud in 2009 vergrootte tot 13%. Hierbij achterwege latend dat de GOUDPRIJS sterk was gestegen en dat de goudpositie van het pensioenfonds niet per se door aankoop was verkregen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Chinese banken melden zich aan voor nieuwe GOUDPRIJS fixing

Verschillende Chinese banken hebben belangstelling getoond voor de nieuwe elektronische GOUDPRIJS fixing die op 20 maart wordt ingevoerd. Deze nieuwe fixing, waar we vorige week al over schreven op Goudstandaard, belooft een grotere transparantie dan de traditionele Londen Gold Fix.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Wat? Goud legt een pennant patroon af!

De GOUDPRIJS noteert bijna 5 keer hoger dan 15 jaar geleden. Toegeven, de GOUDPRIJS stond toen op het laagste punt sinds de gold-spike uit 1980. Anderzijds heeft de GOUDPRIJS in de afgelopen drie jaar een derde van zijn kracht ingeleverd wat ons brengt naar een bijzonder moment. De goudkoers maakt een zogeheten “pennant pattern”, een term dat in technische analyse gebruikt wordt, en zeker niet zonder reden!

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs