Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 666 tot 670
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Stijging GOUDPRIJS geeft impuls aan goud-ETFs

Door de stijging van de GOUDPRIJS van de afgelopen weken is er opnieuw belangstelling voor goud-ETF’s. De totale voorraad van het GLD, het grootste exchange-traded fund voor goud ter wereld, nam deze maand al met 31,43 ton toe. Dat is de grootste maandelijkse instroom in meer dan twee jaar tijd.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Market Update (23 januari 2015)

Stimuleringsprogramma ECB drukt euro naar laagste niveau in 11 jaar. Rente op staatsobligaties daalt, GOUDPRIJS en aandelenkoersen schieten omhoog. Verder in het nieuws: China bouwt hogesnelheidslijn van Beijing naar Moskou en Rusland koopt opnieuw goud bij.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 januari 2015

GOUDPRIJS in euro dit jaar al 15 % hoger

De GOUDPRIJS kent een fantastische start dit jaar en vooral in euro’s … tot nader order nog steeds de munt waarmee wij betalen. De GOUDPRIJS steeg dit jaar al sterk in dollar termen en de euro verloor fors waarde ten opzichte van die dollar. Dit resulteert dan uiteindelijk in een forse stijging van de GOUDPRIJS in euro.

We zagen het al in Venezuela, Japan, Rusland, Iran … als de munt fors in waarde begint te dalen, is goud het enige dat zijn koopkracht kan bewaren. Wie zijn euro’s op zijn bankrekening graag steeds minder waard wil zien worden, mag dat uiteraard doen. We houden niemand tegen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 januari 2015

Goud zou 40% kunnen stijgen binnen no-time

De GOUDPRIJS kan – net als de Zwitserse franc – binnen no-time 40% stijgen. Dat zegt James Turk oprichter en managing director van GoldMoney.com. Hij is dan ook positief over de toekomstige prijs van het edelmetaal. De belangrijkste punten waarop hij de vergelijking maakt zijn de volgende:

– De “peg” van de Zwitserse franc is een politiek correcte term maar verbloemd de daadwerkelijke gebeurtenis. Namelijk dat de Swiss National Bank (SNB) de prijs in controle probeerde te houden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

GOUDPRIJS voor het eerst sinds augustus boven 1300 dollar

De GOUDPRIJS is woensdag voor het eerst sinds augustus vorig jaar tot boven de 1300 dollar per troy ounce (31,1 gram) gestegen.

Beleggers stappen weer in goud met het oog op de onzekere economische ontwikkelingen. Het edelmetaal wordt in roerige tijden vaak gezien als een veilige belegging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$