Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 691 tot 695
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Mikhail Khazin: Stopzetting manipulatie van Goud in zicht

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de GOUDPRIJS zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Beleggen in Goud: 13% per jaar

Beleggen in Goud levert 13% rendement op 16 december 2014 in Goud

Beleggen in Goud is de afgelopen jaren behoorlijk rendabel geweest. In de mainstream media wordt regelmatig gesproken over de daling in de GOUDPRIJS. In het jaar 2011 steeg de GOUDPRIJS naar een nieuw record van $1900 per troy ounce. Vanaf dat punt is de GOUDPRIJS gedaald naar de huidige prijs van rond de $1200. Goud zou zijn beste tijd gehad hebben en de bubbel in de GOUDPRIJS is gebarsten. Nu zijn wij voorstanders van goud als onderdeel van de beleggingsportefeuille en de statistieken geven eigenlijk aan waarom.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Mikhail Khazin: Goudmanipulatie stopt bij volgende financiële crisis

De ontkoppeling en  stopzetting van de manipulatie van de GOUDPRIJS zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 december 2014

Bij QE4 passeert goud de $5000 grens

De GOUDPRIJS is in 2014 over het algemeen stabiel gebleven, maar de laatste weken zien we steeds meer volatiliteit in de prijs van het gouden edelmetaal. Wat kunnen we van de GOUDPRIJS verwachten? Goud-gelovige Peter Schiff werd om opheldering gevraagd. Dit deed hij op Fox Business toen hij werd geconfronteerd met de vraag waarom je nu in goud zou moeten investeren en hoe je geld kunt verdienen aan deze zeer volatiele grondstof.

In eerste instantie is de GOUDPRIJS dit jaar zo goed als onveranderd gebleven. Gevoelsmatig je zou denken dat de GOUDPRIJS flink in waarde heeft moeten inboeten door de heisa van de reguliere media en uiteraard de koersval van de afgelopen jaren. “De realiteit is echter anders”, aldus Peter Schiff. Hij roept al jaren dat je in goud moet investeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 december 2014

Economie VS kan GOUDPRIJS schaden

Op de markten voor grondstoffen zagen we in de afgelopen dagen een eerste aanzet tot consolidatie. Zowel de olie- als de GOUDPRIJS zakten in ieder geval niet verder weg, hoewel het bereikte evenwicht voorlopig eerder wankel moet genoemd worden. Maar laat ons eerst even kijken naar eerst de olie en daarna naar het goud.

Er leek vorige maand geen einde te komen aan de val van de olieprijzen, zo stelde Bank Degroof vast. Een prijs van onder 70 dollar per vat werd onlangs bereikt, het laagste niveau sinds 2008. De OPEC kwam eind november niet tot een overeenkomst om de productie te beperken en dat bleef niet zonder gevolgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$