Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 786 tot 790
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

GOUDPRIJS op weg naar $1000,-?

De goudrijs is de afgelopen tijd fors gedaald. Momenteel noteert de GOUDPRIJS op $1.152,- per troy ounce. Is de GOUDPRIJS op weg nar $1000,-? De spotprijs zilver staat inmiddels op $15,60. Hierbij een update met interessante tweets en nieuws over goud en zilver.

[...]

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Een derde goudproductie met verlies verkocht

Ongeveer een derde van al het goud dat goudmijnen naar boven halen wordt op dit moment met verlies verkocht, zo bericht Bloomberg. De GOUDPRIJS zakte vorige week naar een dieptepunt van $1.137 per troy ounce. Dat is lager dan de all-in productiekosten van een aantal mijnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Wij hebben bewijs van manipulatie van de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS wordt op zijn minst beïnvloed en dat is nog zacht uitgedrukt. Het is duidelijk dat er een manipulatie van de GOUDPRIJS is. Dit wil niet zeggen dat de manipulatoren verantwoordelijk zijn voor de prijsdaling van $1.900 naar $1.150, maar het wil wel zeggen dat toeval niet bestaat.

Op onderstaande grafiek kan je de beweging van de GOUDPRIJS zien van ’s morgens tot ’s avonds. Dit zijn de gemiddelde dagbewegingen van de laatste 5 jaren.

De rode cirkel laat de prijsbeweging zien op het moment dat Londen zijn dagelijkse prijs fixing doet, in de voormiddag en in de namiddag. Juist op deze momenten maakt de GOUDPRIJS de grootste bewegingen naar beneden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 9 november 2014

Goud en zilver report (Week 45)

Als we het koersverloop van zowel goud als zilver van de afgelopen week in één woord moeten samenvatten dan is het wel volatiliteit. Woensdag gingen de prijzen van beide edelmetalen opnieuw hard onderuit, maar door teleurstellend banencijfer op vrijdag sloot de GOUDPRIJS uiteindelijk hoger dan de slotkoers van vorige week.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 7 november 2014

Daling GOUDPRIJS naar $1.000 bloedbad voor goudmijnsector

Een daling van de goudkoers naar $1.000 per troy ounce zou een waar bloedbad betekenen voor de goudmijnsector.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$