EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 796 tot 800
Geplaatst op: vrijdag 14 november 2014

JP Morgan en UBS verwahten weinig herstel GOUDPRIJS

JP Morgan en UBS hebben hun verwachting voor de goudkoers naar beneden bijgesteld. Het Zwitserse UBS verlaagde haar koersdoel voor de komende dertig dagen van $1.250 naar $1.180 per troy ounce, maar liet tegelijkertijd het koersdoel voor de komende drie maanden onveranderd op $1.200. Ook JP Morgan verwacht niet dat de GOUDPRIJS spoedig zal stijgen, onder andere vanwege de sterke dollar.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 14 november 2014

Goudimport India verdubbelde in derde kwartaal

India heeft in het derde kwartaal van dit jaar ruim twee keer zoveel goud geïmporteerd als in dezelfde periode van vorig jaar. Ook steeg de vraag naar juwelen aanzienlijk ten opzichte van Q3 2013, namelijk met 60%. Een daling van de GOUDPRIJS, een stabilisering van de roepie en de festivals in India droegen bij aan de stijgende vraag naar goud.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: donderdag 13 november 2014

Chinese goudkoorts neemt af

Ook in China is de goudkoorts wat afgenomen. Hoewel de GOUDPRIJS ook in China het laagste niveau in ruim vier jaar bereikt heeft staan koopjesjagers nog niet te springen om goud te kopen. Vergeleken met een jaar geleden daalde de vraag met 37%.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: donderdag 13 november 2014

Insiders kochten aandelen Barrick Gold

Aandelen Barrick Gold, het grootste goudmijnbedrijf ter wereld, zijn naar een twintig jaars dieptepunt gezakt. De daling van de GOUDPRIJS de afgelopen 3 jaar heeft de goudmijnaandelen geen goed gedaan. De aandelen van Barrick Gold noteerden in 2011 rond de $55 per aandeel. Sindsdien is de prijs van het aandeel met net geen 80% gedaald. Momenteel noteren aandelen Barrick Gold $11,60.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 13 november 2014

Goud wordt gestuurd door deze munt. Het is niet de dollar.

Hoe meer geld Japan print des te zwakker presteert goud. De zwakte van de Yen stuurt goud. De gelijkenis is treffend.

Hoe meer geld Japan print des te zwakker presteert goud. De zwakte van de Yen stuurt goud. De gelijkenis is treffend.

De gelijkenis tussen goud en de Japanse Yen is treffend met verhouding tot de dollar. De Yen heeft een rechtstreekse correlatie met goud. Hoe zwakker de Yen, hoe zwakker goud. Normaal wordt de zwakte van goud toegeschreven aan de sterke dollar. Een zwakke yen betekent een sterke dollar en dat impliceert een lage GOUDPRIJS. Het lijkt nu wel dat het de zwakte van de Yen is die de prijs van goud bepaalt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs