Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Hiervan verdwijnt het overaanbod als sneeuw voor de zon

Mensen zijn dol op voorspellingen. Veel beleggers vragen zich voortdurend af wat bijvoorbeeld de GOUDPRIJS zou doen. Maar er bestaat, met alle wiskunde die tot onze beschikking staat, geen enkele methode die ons ook maar enig richting kan geven wat de GOUDPRIJS te wachten staat. Het is en blijft altijd maar ‘giswerk’.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2017

Voorspel de GOUDPRIJS en win een goudbaar!

Voorspel de GOUDPRIJS op 31 maart 2017 en win een goudbaar......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Vergeet goud, zilver doet het veel beter in 2017

De echte actie vind je niet bij goud. De GOUDPRIJS krijgt veel aandacht in 2017. Ondanks de sterke prestatie van de Amerikaanse aandelenmarkt zit het gele edelmetaal in een opwaartse trend. Maar naast goud is er een ander edelmetaal dat het nóg beter doet: zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Grafiek: GOUDPRIJS kan met 20% gaan stijgen

De GOUDPRIJS wist aan het begin van 2016 goede zaken te doen door in enkele weken tijd met tientallen procenten in waarde te stijgen. Ook in het jaar 2017 is de GOUDPRIJS goed uit de startblokken gekomen. Op dit moment noteert de GOUDPRIJS alweer 6% hoger dan het jaarslot van 2016 en volgens sommige analisten ligt er meer goeds in het verschiet.

Er zijn opvallend genoeg overeenkomsten tussen het jaar 2017 en 2016. Allereerst wist de GOUDPRIJS in januari 2016 flink in waarde te stijgen. Ook destijds stond de teller na een maand handelen op 6%. Daarnaast kregen we een jaar geleden ook te maken met de situatie dat de GOUDPRIJS tijdens de tweede helft van januari te maken kreeg met een kort dipje.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: Goud is ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt en een goede verzekering van je vermogen. Dat zei Alan Greenspan in een openhartig interview met de World Gold Council. Hij verwacht dat een oplopende inflatie zich uiteindelijk zal vertalen naar een hogere GOUDPRIJS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$