Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 911 tot 915
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 september 2014

Palladium wordt steeds duurder, waar ligt het plafond?

Op de markten voor edele metalen lopen de zaken in geval van goud en zilver maar met horten en stoten. De GOUDPRIJS blijft hangen onder het niveau van 1,300 dollar voor een troy ons, de zilverprijs moet nog altijd bewijzen te kunnen standhouden boven het niveau van 20 dollar voor een troy ons. Maar er is ook beter nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 31 augustus 2014

Komt er een terugkeer naar de goudstandaard?

We hoorden de afgelopen weken regelmatig praten over de tijd van de goudstandaard. De koers van de dollar was toen gelinkt aan de GOUDPRIJS en dat had tot gevolg dat het in omloop zijnde geld gedekt was door iets solide. Momenteel leven we echter in een totaal andere situatie en dat is nog altijd het gevolg van een beslissing genomen door Richard Nixon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDPRIJS door het dak jagen

De GOUDPRIJS heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het goud ditmaal niet anders. Per saldo heeft het goud dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de goud bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in goud moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDPRIJS zelfs 80 %.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer goud weer gaat stijgen

De GOUDPRIJS ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDPRIJS meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$