Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 921 tot 925
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 september 2014

De GOUDPRIJS stijgt het meest in ā€¦ september

Goudkevers moeten niet wanhopig worden, september is traditioneel een van de sterkste maanden voor de GOUDPRIJS. De laatste 20 jaar kon de GOUDPRIJS gemiddeld genomen 3 % stijgen in de maand september, het doet daarmee veel beter dan de tweede beste maand ā€“ november ā€“ met een gemiddelde stijging van 1,8 %.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 september 2014

Jeffrey Gundlach: GOUDPRIJS kan snel naar 1,500 dollar

We zouden de waarnemers die recent hun mening over het goud te kennen gegeven hebben niet graag te eten hebben gegeven. We worden bedolven onder een stroom van adviezen die elkaar soms op de meest onwaarschijnlijke manieren tegenspreken.

Jeffrey Gundlach, manager van hedge fund DoubleLine, is de volgende die zich in het debat heeft gemengd. Tegenwoordig moet men al een straffe uitspraak durven te doen over het goud om nog de aandacht op zich te vestigen, maar daar is Gundlach toch maar weer eens fijntjes in geslaagd. Hij durft inderdaad het achterste van zijn tong te laten zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 september 2014

Palladium wordt steeds duurder, waar ligt het plafond?

Op de markten voor edele metalen lopen de zaken in geval van goud en zilver maar met horten en stoten. De GOUDPRIJS blijft hangen onder het niveau van 1,300 dollar voor een troy ons, de zilverprijs moet nog altijd bewijzen te kunnen standhouden boven het niveau van 20 dollar voor een troy ons. Maar er is ook beter nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 31 augustus 2014

Komt er een terugkeer naar de goudstandaard?

We hoorden de afgelopen weken regelmatig praten over de tijd van de goudstandaard. De koers van de dollar was toen gelinkt aan de GOUDPRIJS en dat had tot gevolg dat het in omloop zijnde geld gedekt was door iets solide. Momenteel leven we echter in een totaal andere situatie en dat is nog altijd het gevolg van een beslissing genomen door Richard Nixon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDPRIJS door het dak jagen

De GOUDPRIJS heeft zich in 2014 met zā€™n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het goud ditmaal niet anders. Per saldo heeft het goud dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$